2015-07-04 18:23:07
Φωτογραφία για Για την χτεσινή καταγγελία για την Leroy Merlin, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ
Καμία σχέση με την πραγματικότητα !!!

Δυστυχώς τα όσα γραφεί η καταγγελία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα Ούτε να ψηφίσουμε Ναι μας είπαν ούτε Όχι. Μας προέτρεψαν  να πάμε να ψηφίσουμε και να κάνουμε ότι θεωρούμε σωστό.

Δείτε εδώ.

Τα παρακάτω μας ανακοίνωσαν και δεν θα τα δημοσίευα ποτέ αν δεν κυκλοφορούσαν τέτοια ψέματα:

1.       Μας ενθάρρυναν να ψηφίσουμε διότι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες ειδικά σε μια τόσο δύσκολη ώρα για την χώρα μας. Μας ανακοίνωσαν ότι μπορούμε να πάρουμε άδεια (πέραν της κανονικής μας) ώστε να μετακινηθούμε και να ψηφίσουμε.

2.       Μας ανακοίνωσαν με σθένος ότι η εταιρία και ο όμιλος ADEO θα στηρίξουν την Ελληνική αγορά και θα παραμείνουν και δεν θα πρέπει να φοβόμαστε.

3.       Μας ανακοίνωσαν ότι θα πληρωθούμε το δώρο αδείας μετρητά ώστε να μας βοηθήσουν από πλευράς ρευστότητας. Σημειωτέον ότι μας είχαν προκαταβάλει τον μισθό μας από το προηγούμενο Σαββάτο και μας ενημέρωσαν ώστε να μπορούμε να κάνουμε ανάληψη μετρητών πριν το capital control.


4.       Μας ανακοίνωσαν ότι θα πληρωθούμε ακόμα και το πριμ προόδου μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση.

5.       Μας εξήγησαν τα πιθανά σενάρια για την Ελληνική οικονομία και όχι για το ΝΑΙ ή για το ΟΧΙ.

6.       Μας εξήγησαν ότι θα είναι δίπλα και στους Έλληνες προμηθευτές μας διασφαλίζοντας την πληρωμή των οφειλών μας στο ακέραιο και με τον ποιο άμεσο τρόπο.

Προσωπικά νιώθω προσβεβλημένος με αυτή την καταγγελία γιατί σε αυτές τι δύσκολες ώρες που δεν είναι δίπλα μου και στα παιδιά μου ούτε το κράτος ούτε κάνεις η Leroy Merlin με στηρίζει όχι μόνο με την δυνατότητα που μου δίνει να είμαι μέλος του παραγωγικού κλάδου αλλά αμείβοντας με κανονικά και στην ώρα μου σύμφωνα με την αξία της εργασίας μου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ