2015-07-04 21:27:02
Φωτογραφία για Αύριο ψηφίζω ΟΧΙ ... γιατί ο πρόεδρος έχει απλώσει τραχανά... και πρέπει να τον μαζέψει
Aγαπητό tromaktiko,

η επιλογή του δημοψηφίσματος ήταν η αυτοκτονία του Το έχει αντιληφθεί και παρακαλάει να βγεί το ΝΑΙ... το ΝΑΙ ειναι διαχειρίσιμο και εντός του κόμματός του !

Το γνωρίζει καλά ότι με το ΟΧΙ ... οι Ευρωπαίοι δεν θα σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο και θα μετρά τις μέρες του...

Η τράπεζες δεν θα ανοίξουν και το δράμα παίρνει την κλασσική ροή: Ύβρις, Νέμεσις, Κάθαρση!

Κρίμα γι΄ αυτόν το νέο άνθρωπο που γνώρισε την μεγαλύτερη δημοτικότητα που είχε ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός !

Ίσως το νεαρό της ηλικίας του, ίσως η εμμονές του, ίσως ο σεβασμός του προς τους μεγαλυτέρους του τον εγκλώβισαν μεταξύ ιδεοληψίας του Λαφαζάνη και μακαριότητας του κυρ Αλέκου!

Ίσως ακόμα - ακόμα το ισχυρό λόμπι (των Ελλήνων ολιγαρχών) της δραχμής να υπερίσχυσε εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Ίσως ο καθηγητής του Game Theory, του Madman Strategy αλλά και γητευτής του ωραίου φύλλου να κατάφερε με τον ναρκισσισμό του να υπνωτίσει τον πρωθυπουργό μας!


Έκανε όμως κι άλλο ένα σοβαρό λάθος: Έβαλε στη ζωή μας το όρο Αριστερή Σχιζοφρένεια... Χρησιμοποιεί και καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της Αριστεράς για να συγκυβερνά με τις πιο ακραίες δεξιές δυνάμεις!

Βρήκε ένα λαό σε απόγνωση... και αντί να του εξηγήσει πως φτάσαμε εως εδώ, που είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης ενός διεφθαρμένου πελατειακού κράτους...

Αντίθετα... ακουμπάει στις πιό ευαίσθητες πατριωτικές χορδές για να τον στρέψει κατά των άλλων Ευρωπαϊκών λαών ! Εεέ αυτό δεν είναι Αριστερά !

Η παρουσία μας στη Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πορεία και κατάκτηση 60 χρόνων... ΔΕΝ ρισκάρεις αυτή την παρουσία ζητώντας απο ένα απεγνωσμένο λαό να αποφασίσει μέσα σε μιά εβδομάδα με ένα πραξικοπηματικά δημοψήφισμα ! Εεε λοιπόν η υφαρπαγή ψήφου δεν ταιριάζει στην Αριστερά!

Κύριε πρωθυπουργέ, ήθελες να αλλάξεις την Ευρώπη και να απελευθερώσεις τους Ευρωπαϊκούς λαούς... Όμως με την αλαζονεία σου τους άφησες υποδουλωμένους και δεν σε θέλουν ούτε για μουσαφίρη !

Κύριε πρωθυπουργέ... οι τράπεζες είναι κλειστές και ΔΕΝ υπάρχει πλέον Τραπεζική Πίστη ... και χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομία ούτε Αριστερή ούτε Δεξιά (άρα ούτε θέσεις εργασίας) !

Κύριε πρωθυπουργέ διέπραξες αμαρτήματα... Θα χρειαστεί πολύς κόπος και προσευχή για να αποκτήσεις τη σοφία !

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστολή προς τους νέους...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστολή προς τους νέους...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ