2015-07-05 10:05:08
Φωτογραφία για Αγανακτισμένη Ελληνίδα τεκμηριώνει το ΟΧΙ της
Aγαπητό tromaktiko,

είμαι μία αγανακτισμένη Ελληνίδα άκουσα πως θα κλείσουν οι τράπεζες.

οι τράπεζες για τον περισσότερο λαό έχουν κλείσει εδώ και χρονιά.

όταν έκλεισαν τα μαγαζιά όταν ο κόσμος έχασε την δουλεια τους και όταν βγήκαν τα σπίτια τους στο σφυρί.

άκουσα για το μέλλον των παιδιών μας πρέπει να είμαστε στην ευρωπαϊκή ένωση..για να μπορούν τα παιδιά μας να σπουδάσουν εκεί ελευθέρα.

με τι λεφτά θα στείλουμε τα παιδιά να σπουδάσουν στο εξωτερικό;

άλλα και μέσα στην Ελλάδα πως θα σπουδάσουν αφού κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια;

άκουσα ότι θα γίνουμε τριτοκοσμική χωρά. ποτέ δεν υπήρξε η Ελλάδα τριτοκοσμική χωρά τόσες φορές πτωχευσαμε..είμαστε και θα είμαστε η χωρά του πολιτισμού, η χωρά του φωτός, η χωρά της ελευθέριας και της δημοκρατίας.η Ελλάδα εξάπλωσε τον πολιτισμό στην Ευρώπη.

εσείς εκπαιδευτικοί να ψηφίσετε (ναι) άλλα να μην σας κακοφανει όταν θα διώξουν πολλούς από σας και θα σας υποχρεώσουν να κάνετε μαθήματα σε τρεις τάξεις μαζί.


εσείς με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ψηφίσετε (ναι) άλλα το λουκέτο θα είναι σίγουρο.

εσείς συνταξιούχοι να ψηφίσετε (ναι) γιατί έχετε έναν μισθό κουτσουρεμένο στην τράπεζα μην τον χάσετε. άλλα να μην κλαίτε μετά όταν δεν θα έχετε να πάρετε τα φάρμακα σας και δεν θα σας φτάνει ο μισθός ούτε για να φάτε.

εσείς συνταξιούχοι ηλικιωμένοι έχετε περάσει πολλά, και θα έπρεπε να συμβουλέψετε τα παιδιά σας ότι τίποτε δεν χαρίζεται..και με το ναι θα είμαστε υπόδουλοι σ όλα τα κράτη όχι μονό σ αυτούς που βγάζανε σαπούνια από ανθρώπους.δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν. να μας αρμέγουν Θέλουν. και να μας πάρουν την υπερηφάνεια μας.να μας ταπεινώσουν.

δεν λέω πως με το όχι θα είναι όλα καλά.άλλα θα σώσετε τα παιδιά σας

τα εγγόνια σας και την αξιοπρέπεια σας. γιατί με το όχι δεν θα είμαστε υπόδουλοι θα είμαστε ελεύθεροι.και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ήμερες. άλλα με το (ναι) θα είμαστε πουλημένοι υπόδουλοι για πάντα. γιατί αυτό το χρέος δεν ξεπληρώνετε με τίποτε ποτέ.

εσείς δημόσιοι υπάλληλη να ψηφίσετε (ναι) και ας σας κόψανε τον μισθό και ας διωξανε υπάλληλους και ας σας κόψανε το εφάπαξ λίγο το κακό. θα έρθει και η σειρά σας όταν θα διωξουνε και άλλους. και θα δουλεύεται σαν τα γαϊδουριά για ένα ξεροκόμματο και θα σας λένε εμείς σας πληρώνουμε.

εσείς καμάρια μας παιδιά μας που πήρατε τα πτυχία σας και δεν έχετε τι να τα κάνετε να ψηφίσετε (ναι) γιατί δουλεία δεν έχετε σύνταξη δεν θα πάρετε ποτέ για να ζήσετε πρέπει να αφήσετε την πατρίδα σας, την οικογένεια σας και να ξενιτευτείτε να πάτε να δουλεύεται για αυτούς.

έτσι θα πάει μπροστά η Ελλάδα;

εσείς παπάδες να κάνετε προσευχές και να δώσετε στον ελληνικό λαό βοήθεια. εσείς σίγουρα δεν θα πεινάσετε. αφήστε τις συμβουλές.

εύχομαι ο ελληνικός λαός να πει ένα μεγάλο όχι στον φασισμό όχι στην υποδούλωση όχι για την αξιοπρέπεια μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ