2015-07-05 15:49:07
Φωτογραφία για H Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει: Ποια είναι η σχέση της με το γιο και τα εγγόνια της;
Η Άντζελα Δημητρίου δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει μιλάει για όλα χωρίς δισταγμούς. Συνέντευξη παραχώρησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, μιλώντας για πολύ προσωπικά της θέματα. Εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για τον έρωτα, το πρόβλημα της με τον τζόγο, αλλά και για την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε αποκάλυψε πως με το γιο της δεν έχει επαφές, εξηγώντας: «Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου και να δω τα εγγόνια μου. Είναι μια ιστορία που με στενοχωρεί πολύ, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι. Ίσως έχει κάπου τα δίκια του. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννά ένα παιδί, αλλά εκείνη που το μεγαλώνει και το αναθρέφει. Αν το παιδί σου δεν ζει στην καθημερινότητα μαζί σου, δε μπορείς να το αλλάξεις. Δε γίνεται έπειτα από τόσα χρόνια να αλλάξω εγώ το γιο μου ούτε ο γιος μου εμένα όμως. Άρα είμαστε μακριά και αγαπημένοι».

Στην συνέχεια δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της για μια ενωμένη οικογένεια, καθώς της λείπουν τα εγγόνια της: «Μου λείπουν πολύ, όπως και ο γιος μου
. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να ενωθεί η οικογένεια μας. Θέλω το παιδί μου να με αγαπά, να καταλάβει ότι η μάνα του δεν είναι η Άντζελα Δημητρίου αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα Δημητρίου ανήκει στο ευρύ κοινό. Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι στο δικό της κόσμο, στο σπίτι της με τους φίλους της, τα παιδιά της, τη μάνα της και τον αδελφό της».

Τέλος, έκανε κάποιες αποκαλύψεις στο περιοδικό ΕΓΩ!, για την ερωτική της ζωή: «Υπήρξαν πολλοί έρωτες στη ζωή μου. Ο ωραιότερος άνθρωπος ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Με έμαθε να περπατώ, να τρώω, να μιλάω. Με βοήθησε να ωριμάσω. Έδωσα πολλά στους συντρόφους μου, χωρίς αυτό να είναι πάντα αμοιβαίο. Στη ζωή μου έμαθα να δίνω και να παίρνω πολύ λίγα πράγματα. Λάθος μου. Σίγουρα με αγάπησαν, με μίσησαν, με πόνεσαν. Και εγώ αγάπησα, μίσησα, πόνεσα και απόρριψα. Δε με απέρριψε ποτέ κανένας. Πάντα εγώ έδιωχνα το δεσμό που είχα. Συγχωρούσα για να δω τι θα γίνει πιο πέρα, αλλά στο τέλος έλεγα στοπ».

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ