2015-07-05 18:43:08
Φωτογραφία για Έκαναν σχέδια για Ευρώπη αλλά οδηγήθηκαν στα… κρατητήρια
Ένα χαμένο όνειρο ήταν τελικά το ταξίδι στην Ευρώπη για τρεις άνδρες και μία γυναίκα καθώς συνελήφθησαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Πρόκειται για δύο Αφγανούς (25 και 65 χρόνων), μία Αφγανή 55 χρόνων και έναν 30χρονο από την Συρία.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες το μεσημέρι, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 30χρονος Σύρος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ινδίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας.

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», συνελήφθησαν ο 65χρονος, η 55χρονη και ο 25χρονος, διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς στους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Λιντς Αυστρίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ