2015-07-05 21:39:55
Φωτογραφία για Eμπάργκο στον ΣΚΑΪ από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού
Μετά το εμπάργκο που ανακοίνωσαν ΣΥΡΙΖΑ και "Ανεξάρτητοι Έλληνες" στον ΣΚΑΪ ακολούθησε και η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει πως «οι εκπομπές που παρουσιάζει είναι καθαρά ενημερωτικές, και φωτίζουν όλες τις πλευρές της μεγάλης κρίσης της κοινωνίας, του τραπεζικού συστήματος και τις επιπτώσεις στους πολίτες.

Εξ' άλλου είχε δημοσιογραφική υποχρέωση να το πράξει, ιδίως μετά τις δηλώσεις της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Λούκας Κατσέλη, από τη συχνότητα του σταθμού μας, ότι οι τράπεζες είναι πιθανόν να παραμείνουν κλειστές και μετά την Τρίτη και πως η τραπεζική ρευστότητα επαρκεί έως τη Δευτέρα».

Τέλος αναφέρεται οτι «Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει, όπως πάντα, την πραγματική εικόνα της κοινωνίας, όπως έχει υποχρέωση να πράξει απέναντι στους πολίτες και υπενθυμίζει ότι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας είναι η πληροφόρηση» τονίζεται ακόμα.

Υπεθυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ