2015-07-05 22:16:04
Φωτογραφία για Tο καθολικό ξεβράκωμα του δημοφηφίσματος
Αγαπητό tromaktiko,

Δεν ξέρω ποια θα είναι η έκβαση του δημοψηφίσματος αλλά λίγη σημασία έχει πια, γιατί ήταν μια ευκαιρία για ένα θεαματικό και μεγαλοπρεπές ξεβράκωμα και ξεκαθάρισμα των ξερών από τα χλωρά που θα είναι καταλύτης εξελίξεων.

- εβρακώθηκαν οι «εταίροι» μας δείχνοντας την υποκρισία, την ψευτιά, το φασισμό τους.

- Ξεβρακώθηκαν οι ντόπιοι συνεργάτες τους που έσπευσαν να τους δώσουν χέρι βοήθειας συνεχίζοντας και κάνοντας φανερό πια το σαμποτάρισμα της πρόσφατα εκλεγμένης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κυβέρνησης . Όλοι οι ντόπιοι εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού συστήματος της διαπλοκής (παλιοί και νέα ΑVATAR τους τύπου ΠΟΤΑΜΙ) η οποίοι, αφού έχοντας την εξουσία 40 χρόνια μας κατέκλεψαν, μας πτώχευσαν και μας βάλανε με το ζόρι και χωρίς λόγο σε μια ατέρμονη λιτότητα που μας κατέστρεψε τώρα μας λένε σύσσωμοι να κάτσουμε στα αυγά μας και να συνεχίσουμε να πίνουμε το λάθος φάρμακο χρησιμοποιώντας μάλιστα την άτιμη διαστρέβλωση του ερωτήματος σε ευρώ (=Ευρώπη;;;) ή δραχμή προδίδοντας έτσι για άλλη μια φορά την Ελλάδα.


- Ξεβρακώθηκαν τα ΜΜΕ που στον πανικό τους έκαναν τόσο χονδροκομμένη και απροκάλυπτη προπαγάνδα, καταποντίζοντας τα ψήγματα αξιοπιστίας που προσπαθούσαν να προβάλλουν, δείχνοντας έτσι με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την πλήρη ενσωμάτωσή τους στη μαφία της διαπλοκής.

- Ξεβρακώθηκαν όλοι όσοι επωφελήθηκαν από το διαπλεκόμενο σύστημα πολιτικών- ΜΜΕ -επιχειρηματιών, κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοεπαναστάτες παράγοντες της αυτοδιοίκησης , κομματικά τοποθετημένα στελέχη του στρατού που παρελαύνουν για το ΟΧΙ και προβοκάρουν το ΝΑΙ σε όλα , πλούσιοι συμπατριώτες μας του εξωτερικού που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τραβάει ο κόσμος, πάμπλουτοι σελέμπριτις της μαζικής αποχαύνωσης όλοι γέννημα και θρέμμα του σάπιου συστήματος παραγωγής , ανάδειξης και υποβολής κενών προτύπων και ειδώλων.

- Ξεβρακώθηκε η υποκρισία πατριωτισμού του παπαδαριού καριέρας με τις λιμουζίνες , τις κοιλάρες και τα χρυσοποίκιλτα άμφια.

- Ξεβρακώθηκαν οι κάλπικοι συνδικαλιστές που κάνουν πως εκπροσωπούν τους εργαζόμενους και μετά γίνονται πολιτικοί του ΝΑΙ σε όλα.

- Ξεβρακώθηκε το ΚΚΕ και ο ύποπτος ρόλος του στη διατήρηση του συστήματος.

- Ξεβρακώθηκαν οι «κουκουλοφόροι» εργοδότες που σφύριζαν ιδέες στην τρόικα.

- Και τέλος ξεβρακωθήκαμε όλοι εμείς όταν κληθήκαμε να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να υπερβούμε τα κατώτερα ένστικτα και τους φόβους μας!

Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ