2012-05-06 14:53:04
Φωτογραφία για Εκλογές 2012
Σήμερα ξύπνησα πρωί. Πλύθηκα , ντύθηκα, ετοιμάστηκα και πήγα να εξασκήσω τα εκλογικά μου καθήκοντα. Η μέρα μου φάνηκε πολύ όμορφη από το πρωί. Σπατάλησα λίγο από τον αγουροξυπνημένο χρόνο μου στο τουίτερ από όπου και έμαθα για τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Έπειτα ξεκίνησα να πάω να ψηφίσω. Από την πρώτη στιγμή της ημέρας υπήρχε αυτή η αίσθηση της θετικής ενέργειας, ίσως γιατί θέλουμε πολύ την αλλαγή. Ξέρω πως αυτές τις μέρες έχουμε ακούσει όλοι ΠΟΛΛΑ και κουραστικά. Το κυριότερο είναι πως τα περισσότερα από όσα ακούσαμε ήταν ψεύτικα. Άντε τώρα εσύ να ξεχωρίσεις ποιό είναι το ψεύτικο και ποιό το αληθινό. (;)

Δεν ξέρω ποιό είναι το σωστό κόμμα να ψηφίσεις μα ξέρω στα σίγουρα ποιά κόμματα ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσεις. Είναι το λιγότερο γελοίο να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα ψηφίσουν ΔΝ και ΠΑΣΟΚ. Είναι ρεζίλι για το ανθρώπινο είδος. Και το κυριότερο είναι η ίδια η καταστροφή των ονείρων μας.


Μόλις μπήκα μέσα στην αίθουσα σοκαρίστηκα. Το σχολείο που ψήφιζα ήταν δημοτικό. Στιγμιαία πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη πως με την ψήφο μου δεν ορίζω μόνο το δικό μου μέλλον αλλά και των παιδιών αυτών που ίσως να μην έχουν καμία άποψη για όλα όσα γίνονται αλλά είναι και αυτά που μαζί μας θα επωμιστούν το βάρος των επιλογών μας.

Πάγωσα.

Εκεί ήταν που η απόφασή μου έγινε ακόμη πιο δυνατή και έντονη. Δεν θα έδινα ψήφο σε όσους ήδη μας έχουν καταστρέψει. Σε όσους επιτρέπουν σε αυτά τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και να πεινούν, σε όσους επιτρέπουν σε ηλικιωμένους να ζουν σε άθλιες συνθήκες και με πενιχρή σύνταξη, σε όλους αυτούς που διέλυσαν τα όνειρά μας, τα όνειρα των νέων παιδιών για έναν κόσμο όμορφο και ευτυχισμένο. Όχι , δεν θα ψήφιζα τίποτα που έχει ήδη καταστρέψει την Ελλάδα. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Σκέψου σωστά , ώριμα και γρήγορα. Ο χρόνος δεν μας παίρνει έχουμε μια μέρα να αλλάξουμε το μέλλον μας.

Ψηφίστε με αγάπη προς την Ελλάδα και με ενδιαφέρον για τους πολίτες της. Δεν προτρέπω να ψηφίσετε διότι θεωρώ πως ο κάθε ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝ θα βοηθήσει και αυτός την Ελλάδα με τον τρόπο (ψήφο) του. Είναι η μόνη μέρα που έχουμε το πάνω χέρι είναι η μόνο μέρα που ελέγχουμε τα πάντα και που είμαστε αυτοί που επιλέγουμε. Ας φροντίσουμε η επιλογή μας αυτή να είναι η σωστή και να δικαιώσει εμάς και όλους τους συμπολίτες μας.

Μην γίνεις σαν τους πολιτικούς μας, που ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν τον εαυτό τους

Μην γίνεις σαν τα κομματόσκυλά τους.

Γίνε ένας πολίτης ισάξιος της χώρας σου.

Γίνε Έλληνας με όλα τα γραμματα κεφαλαία.

Γίνε αυτό που οι πρόγονοί σου θα ήθελαν να είσαι.

Γίνε κάτι για το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

Γίνε πάνω από όλα άνθρωπος.

Δώσε στον εαυτό σου ότι πιστεύεις πως σου αξίζει.

Καλή ψήφο.

Καλή λευτεριά.

Καλή Ελλάδα.

todreamornot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ