2012-05-06 15:03:06
Φωτογραφία για Τσουβάλι με ανθρώπους!
Μουσια, μακρύ μαλλί, σκουλαρίκι και τατού εισαι αναρχικός-απλυτος-αριστερών απόψεων-ναρκομανης και ρεμαλι! Μουσια, ράσα και σταυρό είσαι παιδεραστης-κλέφτης κρατικών οικοπέδων και κατάχρησης της πίστης των ανθρώπων! Κοντοκουρεμενο αγοράκι με καθημερινό ξυρισμα και χακί ενδυμασία, εισαι χουντικος-άβουλο ον και σε εδερνε η μαμά σου οταν ησουν μικρός! Μπλε στολή με αλεξίσφαιρο και οπλο εισαι τραμπουκος-σκοτώνεις 15χρονα για πρωινο-εισαι ακροδεξιος και δερνεις παππούδες και γιαγιάδες χωρις αιτία! Δημοσιος υπάλληλος,εισαι κομματοσκυλο-απόφοιτος δημοτικού-δουλευεις λιγο-πληρωνεσαι πολυ-κλεβεις το κρατος και δεν εξυπηρετείς τους πολίτες! Κουστουμακι, γραβάτα και ζελέ με ταυτότητα δικηγόρου εισαι εκ γενετής ψεύτης-συμφεροντολογος με Θεό το χρήμα!

ΕΣΥ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Εν έτη 2012 λοιπον ΟΛΟΙ μας αλλοι συνειδητά και αλλοι απο απλή ασχετοσυνη εξακολουθούμε να Κοιτάζουμε το περιτύλιγμα! Κορδελιτσες,χαρτακι περιτυλιγματος και ολα καλα!ενδιαφερσου μια φορα για το περιεχόμενο!ο καθενας βαση των εμπειριών του βγαζει καποια συμπεράσματα!ασφαλη;σαφως και οχι!ειναι σαν να αγόρασα απο εναν μαναβη σάπια ντομάτα και να κατηγορώ ολους τους μαναβηδες ως απατεώνες και μπαταχτσηδες!ποιος απο μας δεν εχει τσουβαλιασει εστω και μια φορα κάποιον ανθρωπο;ελειψει αντοχής και διάθεσης ισως,οι περισσότεροι βιάζονται να σε καταδικάσουν σε μια κατηγορία που σιγουρα υπαρχει αλλα δεν ειναι η μοναδική!την επομενη φορα λοιπον που θα σε εξυπηρετήσει ενας δημοσιος υπάλληλος,ή θα σε βγαλει απο την δύσκολη θεση ενας δικηγόρος θα τους ενταξεις ολους στο καλο τσουβάλι;σαφως και οχι!και αυτο ισως επειδη οι αρνητικές εμπειρίες σε ολους μας ειναι περισσοτερες απο τις καλες!αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι σωστό να τσουβαλιαζεις το επάγγελμα ή την εκάστοτε στολή!υπαρχουν καλοί άνθρωποι και υπαρχουν και κακοί!κανεις μας ομως δεν μπορει να βαλει σε ενα τσουβάλι τους πάντες!καθε άνθρωπος ειναι ξεχωριστός και ως ξεχωριστός πρεπει να αντιμετωπίζεται..αλλιως,όσοι είχατε μια άσχημη εμπειρία απο μια γυναικα ή εναν αντρα αντίστοιχα,μην ξανακανετε σχέσεις με γυναικες και άντρες..κι ομως ολοι κανουν..εκει ειναι ευκολο να ξεχασεις το άσχημο ή εστω να εκτιμήσεις περισσότερο το σωστο λογω προηγούμενης "σφαλιάρας"..σε ολα τα αλλα,τι; Το τσουβάλι ειναι η κατάντια του ανθρώπου!παντου υπαρχουν καλοί και κακοί! Τοσο απλό και τοσο δύσκολο να το κατανοήσει κανεις συνάμα..

Δεν παιρνουν ολοι οι γιατροι φακελάκια,δεν ειναι ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αργόσχολοι,δεν ειναι φασιστας οποίος φοράει στολή και ούτω καθ'εξης..ας βγαλουμε επιτελους τις παρωπιδες που καποιοι περίτεχνα μας εχουν βαλει και ας κοιτάξουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι το ντύσιμο και το παρουσιαστικο του..

logokritis.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ