2024-04-06 12:30:02
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Μελέτη – Ρακιντζή: «Όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο, να ξέρουμε για ποιον το κάνουμε»
Τη δική της τοποθέτηση για την απόφαση του MEGA να ολοκληρώσει νωρίτερα τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη για τη φετινή σεζόν έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» τάχθηκε υπέρ της συναδέλφου της όσον αφορά τα σχόλια που δέχθηκε από τον Θοδωρή Ρακιντζή, ο οποίος άφησε αιχμές για τη στάση που κράτησε η οικοδέσποινα του «MEGA Καλημέρα» μετά την ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού.

«Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να είναι η Ελεονώρα. Αν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο ξαφνικά στα παιδιά, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και πώς το πήραν. Η ουσία για να γίνει ρεπορτάζ όλο αυτό ποια ήταν; Την πείραξε πάρα πολύ την Ελεονώρα αυτό το σχόλιο», είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που έχει περιγραφεί είναι κάτι τόσο κακό, που πρέπει να το χρεωθεί η Ελεονώρα ως κακή συμπεριφορά; Θα μπορούσε και να ‘χει φύγει, έχει αυτό το δικαίωμα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.


«Σε αυτή τη δουλειά τα καλά παιδιά είναι λίγα, δεν είναι πολλά. Τα παιδιά που υπερασπίζονται τους συνεργάτες τους επίσης είναι λίγα. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο και για το πώς είναι ως συνεργάτες και αυτό καθρεφτίζει την προσωπικότητά του, να ξέρουμε για ποιον το κάνουμε τουλάχιστον», υπογραμμίζει η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως μετά.

«Δεν μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα και πηγαίνουμε τώρα και μιλάμε για την Ελεονώρα, που ξέρουμε ότι απέναντι στους συνεργάτες της είναι κυρία. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για εκείνην, πάνω κάτω ξέρουμε πώς κινούνται όλοι στον χώρο», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους στη δουλειά μας. Εγώ, ας πούμε, δεν έχω τη δική της υπομονή», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ