2015-07-06 19:22:12
Φωτογραφία για ΠΟΙΟΣ είπε για τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ οτι είναι  Ο πιο κουλ, χαρισματικός και πιο έξυπνος υπουργός Οικονομικών που υπήρξε ποτέ
Απίστευτο..

δελτίο Τύπου από τον εκδοτικό οίκο του Γιάνη Βαρουφάκη -  «Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να ντραπώ», δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου

Μόλις λίγες ώρες από την στιγμή που ανακοινώθηκε η παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών οι δημόσιες σχέσεις του «σταρ» της ελληνικής κυβέρνησης έχει βάλει μπροστά τις μηχανές.

Επιστολή που κυκλοφορεί από το γραφείο Τύπου του εκδοτικού οίκου Zed Books στο οποίο εκδίδεται το βιβλίο του κ. Βαρουφάκη στα αγγλικά «Global Minotaur» («Ο Παγκόσμιος Μινώταυρος»), προτρέπει τους δημοσιογράφους να ζητήσουν αποσπάσματα της νέας έκδοσης του πονήματος του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Το εντυπωσιακό είναι, όμως, το ύφος με το οποίο το γραφείο Τύπου χαρακτηρίζει τον κ. Βαρουφάκη, καθώς σύμφωνα με τον Zed Books είναι «ο πιο κουλ, χαρισματικός και πιο έξυπνος υπουργός Οικονομικών που υπήρξε ποτέ (#MinisterofAwesome)».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H κατάρα της Κασσάνδρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H κατάρα της Κασσάνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ