2015-07-06 22:00:46
Φωτογραφία για Κινηματογραφικές προβολές και τουρνουά σκάκι από τον ΣΟΨΥ Πάτρας
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 το 4ο ερασιτεχνικό τουρνουά τάβλι που διοργανώθηκε από το «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για εφήβους και ενήλικες – ΗΒΗ» και τον ΣΟΨΥ Πάτρας – Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία.

Η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε στην πράξη το σύνθημα του τουρνουά «Ρίξε μια ζαριά ενάντια στην προκατάληψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό».

Στο μεταξύ όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, συνεχίζουμε με το 1ο ερασιτεχνικό τουρνουά σκάκι το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, με χώρο διεξαγωγής τα γραφεία του ΣΟΨΥ στην οδό Σισσίνη 6 κοντά στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των θερινών προβολών που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΣΟΨΥ Πάτρας, θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 19.00 το βράδυ, η ταινία «Ένας υπέροχος άνθρωπος» με τον Ράσελ Κρόου, αμερικανικής παραγωγής 2002 που τιμήθηκε με τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Στο φιλμ ο Κρόου υποδύθηκε τον Νομπελίστα των οικονομικών Τζον Νας που βρήκε πριν λίγο καιρό τον θάνατο σε τροχαίο.


Την ίδια ημέρα θα βραβευτούν και οι νικητές των δύο τουρνουά.

*Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ