2015-07-07 10:17:58
Φωτογραφία για Προσέξτε κύριοι , μην μετατρέψετε το Ιστορικό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος , σε μια τρύπα στο νερό.
‘Άλλο τακτικές μάχης κι άλλο  γενική Στρατηγική κύριοι Θα το ξαναπούμε και εμείς .

Η αντίσταση της μικρής Ελλάδας θα πρέπει να καμφθεί πάσα θυσία ώστε να «μην σηκώσουν κεφάλι αργότερα » και τα άλλα κράτη που έχουν δυσβάστακτο χρέος , δεδομένο που θα ακυρώσει την στρατηγική λιτότητας που επιλέχτηκε για να οδηγήσει στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μέσω την δημιουργίας  ενός κυρίαρχου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού που εκκολάπτεται από την Γαλλογερμανική πρωτοβουλία .

Οι πιέσεις που θα δεχτούμε τις επόμενες ημέρες γιαυτό το λόγο θα είναι τεράστιες και θα μας αναγκάσουν να « παίξουμε γεωπολιτικά »….όπου θα απαιτηθεί να είμαστε «καλοί παίκτες »

 Δεν θα πρέπει λοιπόν η δυναμική που απορρέει από το Ιστορικό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος  να εξαντληθεί στην σύναψη μιας – πάνω κάτω υπολογίζουμε ποιας – συμφωνίας .

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ( και για εμάς ) είναι να αντικατασταθεί ο μηχανισμός λιτότητας στην Ε.Ε  ήτοι , να επανεκκινήσει η προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση , αφού η υφιστάμενη οδηγεί σε διάσπαση της Ευρωζώνης  .. σε Νότιους και Βόρειους .

 Θα πρέπει συνεπώς  απαραίτητα να τροφοδοτήσει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος - παράλληλα  –  « αντιδράσεις » εναντίων του δεδομένου πλέον αυτού  μηχανισμού λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ε.Ε και που « οδηγεί » την – κατά αυτό – Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση .

Η στρατηγική αυτή λιτότητας , που πλήττει βαρύτερα την πατρίδα μας είναι κατά βάση  αποτέλεσμα του  « ημιτελές συγκροτήματος » που στήριζε  την Ε.Ε  , στην φάση που ενεργοποιήθηκε .

Επιβάλετε συνεπώς  από εδώ και πέρα  ενέργειες στην κατεύθυνση αυτή , όπως  , σε τακτικά διαστήματα – σε πρώτη φάση – συσκέψεις με πρωτοβουλία του κ. πρωθυπουργού  ,μεταξύ των κρατών που πλήττοντας περισσότερο από την λιτότητα και που σύντομα θα βρεθούν στην θέση μας , εξαιτίας του δικού τους χρέους .

Να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε μέσα από μια μορφή σεισάχθειας να ελαφρυνθεί το χρέος  στα κράτη της Ε.Ε όπου αρχίζει να «βαραίνει ».

Να « συζητηθεί » το ενδεχόμενο ενός ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ κατά των μνημονίων λιτότητας ..κ.α .

 Τέλος θέλουμε να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ  πολύ , το εξής :

Η κοινωνία με το πρόσφατο δημοψήφισμα « επέστρεψε το μπαλάκι » στο πολιτικοοικονομικό σύστημα δίνοντάς του μια από τις τελευταίες ευκαιρίες .

ΕΑΝ το πολιτικοοικονομικό σύστημα  στην πατρίδα μας αλλά και  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  ΑΠΟΤΥΧΕΙ στην κρίσιμη αυτή καμπή , όπου συγκρούονται με σφοδρότητα τα γνωστά συμφέροντα , ΤΟΤΕ  θα αποπειραθούν να αναλάβουν την διαχείριση των πολιτικοκοινωνικών καταστάσεων ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που ενδέχεται να στραφούν κατά της Δημοκρατίας .

Ας ελπίσουμε κάποιοι στην Ε.Ε να το αντιληφθούν .

 Υ.Γ Με το άρθρο αυτό ολοκληρώνουμε τους πολιτικούς μας προβληματισμούς  για τα  πολιτικά τεκταινόμενα και επανερχόμαστε στο γνωστό μας «αστυνομικής κυρίως φύσης » πλαίσιο.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΓΟΥΤΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΓΟΥΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ