2015-07-07 13:53:30
Φωτογραφία για Καμιά ανησυχία για τις Μεταθέσεις στο ΓΕΣ…Υπάρχουν διαθέσιμα & μετρητά!!
Τα χρήματα που χρειάζονται για τις Μεταθέσεις του Γενικού Επιτελείου Στρατού υπάρχουν σε μετρητά και έχουν ήδη διατεθεί στα Κεντρικά Ταμεία των Σχηματισμών !

Απο όλους τους Οργανισμούς και τις διευθύνσεις τελικά μόνο ο Στρατός συνεχίζει να εργάζεται χωρίς καμιά ανησυχία προβλέποντας τα Πάντα !

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες Τα στελέχη του Στρατεύματος που μετατίθενται δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με το οικονομικό !

¨Εχουν  προβλεφθεί τα πάντα  και υπάρχουν μετρητά στα Κεντρικά Ταμεία των Σχηματισμών αποκλειστικά για τις Μεταθέσεις τω Στελεχών αλλά και τη μισθοτροφοδοσία των Οπλιτών σε όλες τις Μονάδες …(Γάτα ο Τεθωρακισμένος )

Σε  ερώτηση αν  θα γίνουν ή όχι οι Μεταθέσεις των Στελεχών ,Ανώτατος Επιτελής  του ΓΕΣ μας απάντησε αφοπλιστικά …Διατάχθηκε επιστράτευση και δεν το ξέρουμε ;

Τελικά το ΓΕΣ μας βάζει τα γυαλιά για μια ακόμη φορά και αποδεικνύεται γιατί ο Λαός μας εμπιστεύεται τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας !

ΝΑθυμίσουμε εδώ οτι το ΓΕΣ είναι αυτάρκης σε τρόφιμα ,νερό και καύσιμα για αρκετούς μήνες και δεν εξαρτάται απο την ροή των τροφίμων της αγοράς …Τώρα αποδυκνύεται οτι έχει και Μετρητά για περιπτώσεις σαν και αυτές !

Μπράβο σας για μια ακόμη φορά Παίδες !

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/kamia-anisichia-gia-tis-metathesis-sto-ges-iparchoun-ta-chrimata/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ