2012-05-06 15:31:23
Φωτογραφία για Τρία τροχαία και εξι τραυματίες μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο
Ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης έχει καταχωρηθεί στην λίστα των πιο επικίνδυνων δρόμων της χώρας. Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο τα τροχαία που σχεδόν καθημερινά σημειώνονται από άκρη ως άκρη του νησιού Σημεία-παγίδες σε ένα ανασφαλές οδικό δίκτυο, σε συνδυασμό με επικίνδυνους ελιγμούς απρόσεκτων οδηγών κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές με την λίστα των νεκρών στους δρόμους της Κρήτης συνεχώς να μεγαλώνει...

Μόνο χθες, Σάββατο, μέσα σε λίγες ώρες στον ΒΟΑΚ σημειώθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα που κόστισαν στον τραυματισμό 6 ανθρώπων.

Καραμπόλα

Νωρίς χθες το μεσημέρι σημειώθηκε καραμπόλα τριων αυτοκινήτων στο ύψος του Φόδελε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίστηκαν έξι άτομα Αγγλικης, Αμερικάνικης και Ρωσικής καταγωγής.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο. Δυο εκ των ατόμων νοσηλεύονται με σοβαρα τραύματα όμως εκτος κινδυνου.


Ταξί

Λίγη ώρα αργότερα τροχαίο σημειώθηκα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου της Αλικαρνασσού.

Ένας οδηγός ταξί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο έπεσε στο διαχωριστικό στηθαίο στην γέφυρα της Καλλιθέας ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Παραλιακή

Τροχαίο ωστόσο σημειώθηκε και στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου νωρίς το πρωί.

Επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε πάνω στο πεζοδρόμιο της παραλιακής λεωφόρου της πόλης, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Γιαμαλάκη.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 φοιτητές που –ευτυχώς- είναι καλά στην υγεία τους. Όπως είπαν τα ίδια τα παιδιά, το ατύχημα σημειώθηκε όταν κάποιος τους έκλεισε το δρόμο και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε.

Οι φοιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο και το ατύχημα σημειώθηκε στις 7 παρά τέταρτο το πρωί. Ωστόσο εκείνα κατάφεραν και βγήκαν σώα από το αυτοκίνητο.

πηγή: prismanews
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ