2015-07-07 17:19:40
Φωτογραφία για Η Apple υπόσχεται να επιστρέψει το streaming της μουσικής με το «Home Sharing στο iOS 9
Ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά που προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία στους χρήστες για το ios 8.4 και το ios 9 είναι πως δεν παρέχεται στον χρήστη πλέον η δυνατότητα της επιλογής Home Sharing που ...  

όταν την είχαμε ενεργοποιημένη μπορούσαμε στο ίδιο δίκτυο για παράδειγμα στο σπίτι μας να εμφανίζουν όλες οι συσκευές ταυτόχρονα ολόκληρη την μουσική μας και ας μην την είχαμε σε κάποια από αυτές.

Έτσι για παράδειγμα μπορούσαμε μόλις φτάναμε στο σπίτι μας στο iphone να εμφανιζόταν όλη η μουσική από το Mac μας και να την αναπαράγουμε κανονικά.

Στο ios 8.4 και το 9 που τώρα βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο η Apple για άγνωστους λόγους αποφάσισε να αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα.

Όμως ο υπεύθυνος υπηρεσιών διαδικτύου για την Apple ο Eddy Cue ανακοίνωσε στο twitter πως δουλεύουν ξανά για την επιστροφή της υπηρεσίας στο ios 9.

Να επισημάνω πως ο ίδιος ανακοίνωσε πως σήμερα η αύριο η apple θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του ios 9 και του watch os που θα περιλαμβάνει και την νέα υπηρεσία της μουσικής κάτι που τώρα δεν γίνετε παρά μόνο στο 8.4
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ