2015-07-07 20:33:30
Φωτογραφία για Tα κομάντος της ΕΚΑΜ πήραν το χειροκρότημα του κόσμου [video+photos]
Παρουσία της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα επίδειξη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), όπου παρουσιάστηκαν και τα νέα στελέχη που θα πλαισιώνουν το πιο "σκληροτράχηλο" και καλά εκπαιδευμένο κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρουσία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως, καθηγητή Γιάννη Πανούση, του Αρχηγού της Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, των Γενικών γραμματέων του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Αρχηγών από άλλα σώματα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του σχολείου βασικής εκπαίδευσης, από όπου επιλέχθηκαν 21 αστυνομικοί για να επανδρώσουν το σκληρό σώμα των ΕΚΑΜ.

Η τελετή διεξήχθη στον χώρο του Σκοπευτηρίου Μαρκόπουλου, όπου έγινε και επίδειξη με οχήματα των ΕΚΑΜ και ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ομάδα της ΕΚΑΜ, αφόπλισε εν κινήσει, αυτοκίνητο με υπόπτους. επιχείρηση η οποία διήρκεσε μόλις 15 δευτερόλεπτα, δείχνοντας την καλά οργανωμένη δομή του σώματος των ΕΚΑΜ, ενώ ακολούθησε δράση σε λεωφορείο με ομήρους και ακινητοποίηση των δραστών.

Ευχές έδωσε ο Υπουργός στους επιτυχόντες του σχολείου, συνιστώντας σύνεση και προσοχή, ενώ τόνισε πως το συγκεκριμένο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χώρας και της ασφάλειάς μας.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ