2015-07-08 01:09:07
Φωτογραφία για Η λύση λοιπόν είναι μια ,πλαστικό χρήμα...
Θα σας παρουσιάσω μια σκέψη - ιδέα που έχω , που αν την εφαρμόσουν οι κύριοι του Υπ.Οικονομικών θα έχει άμεσα αποτελέσματα στην φοροδιαφυγή ,  άμεσα εισροές - καταθέσεις χρημάτων στις τράπεζες ,πάταξη στο μαύρο χρήμα και σε πολλά άλλα.

Η λύση λοιπόν είναι μια ,πλαστικό χρήμα ,δηλαδή με λίγα λόγια να καταργηθεί τελείος το χειροπιαστό χρήμα (χαρτονομίσματα - κέρματα) όλες οι συναλλαγές ανεξαρτήτως ποσού να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με κάρτα -ebanking.

1)Η φοροδιαφυγή θα αφανιστεί διότι τα μηχανάκια που θα δέχονται τις κάρτες θα είναι online με την εφορία (ή αν θέλετε οι λογαριασμοί των καρτών) όπως είναι ήδη με τις τράπεζες άρα όλες οι συναλλαγές θα φαίνονται.

2)Φέρνω ένα παράδειγμα ,φακελάκια γιατρών (δεν έχω κάτι με τους γιατρούς),θέλεις να πάρεις φακελάκι ,οκ κανένα πρόβλημα θα στο επιτρέπει το κράτος ,θα έχεις το μηχάνημα που θα δέχεται την κάρτα ,και θα γίνεται η συναλλαγή και άμεσα θα ενημερώνεται τράπεζα- εφορία και δεν θα χρειάζεται ούτε απόδειξη να μου κόψει.


3)Άμεσα εισροή χρήματος στις τράπεζες πώς..; από την ώρα που θα εφαρμοστεί το μέτρο αυτό (πλαστικό χρήμα) ότι χρήμα υπάρχει κρυμμένο θα αναγκαστώ να το εμφανίσω στην τράπεζα αν θέλω να το χρησιμοποιήσω , γιατί απο την στιγμή που θα επιτρέπεται στην Χώρα μόνο πλαστικό χρήμα δεν θα έχω τι να το κάνω.

Επίσης από την στιγμή που θα φαίνονται όλα στην εφορία πιστεύω ότι και τον φόρο να μειώσουμε μέσα σε δύο μήνες θα δείτε άμεσα πραγματικά τεράστια έσοδα,και άν αυτό το μέτρο προϋπήρχε σίγουρα δεν θα ήμασταν στην κατάσταση αυτή, θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Βέβαια θα ενοχληθούν πολλοί που δεν βγάζουν χρήμα νόμιμα ,βλέπε ναρκωτικά όπλα και γενικά όχι και τόσα νόμιμα πράγματα...αλλά κύριοι αν θέλετε αυτός ο τόπος να σηκώσει κεφάλι υπάρχει τρόπος αρκεί να το επιθυμείτε . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ