2015-07-08 10:57:38
Φωτογραφία για Γιατί γελάει ο πρωθυπουργός και στις πιο δραματικές στιγμές; [photos]
Μπορεί λίγο νωρίτερα η Ευρωζώνη να του είχε επιδόσει το τελεσίγραφο «Μνημόνιο ή Grexit», ωστόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις σύντομες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής εμφανίστηκε, όπως πάντα, με το γνωστό πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της πρωθυπουργίας του η χώρα έχει βρεθεί πολλές φορές σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε Συνόδους Κορυφής εξαιρετικά κρίσιμες, όπου σίγουρα αυτά που συζητήθηκαν δεν ήταν για γέλια.

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας τις περισσότερες φορές, όπως τον έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός, χαμογελούσε. Ακριβώς όπως και χθες. Χαμόγελο που δεν υπήρχε στο πρόσωπό του μόνο κατά τη διάρκεια της δήλωσής του στους δημοσιογράφους αλλά και κατά τη διάρκεια της Συνόδου.

Οπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, την ώρα που οι υπόλοιποι ηγέτες της Ευρωζώνης εμφανίζονταν προβληματισμένοι και κατηφείς (Ανγκελα Μέρκελ, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι, Φρανσουά Ολάντ, Μαριάνο Ραχόι), ο Αλέξης Τσίπρας δεν χαμογελούσε απλά, αλλά γελούσε πλατιά. Οπως καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ