2015-07-08 16:13:11
Φωτογραφία για Συνέλαβαν τον ληστή ιδιοκτήτριας μίνι μάρκετ
Η ληστεία σε ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα πέτυχε, αλλά ο δράστης...

απέτυχε να διαφύγει. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Όπως αποδείχθηκε, ήταν και παλιός τους γνώριμος από άλλα παρόμοια περιστατικά ενώ είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Ο 38χρονος Έλληνας είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με μια κουκούλα full face και εισέβαλε στο κατάστημα στην περιοχή του Γηροκομείου κρατώντας ένα μαχαίρι. Ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια απειλώντας την με αυτό, άρπαξε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τράπηκε σε φυγή πεζός. Όμως, η γυναίκα ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως από τους αστυνομικούς είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης και να προσαχθεί στο μίνι μάρκετ, όπου τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια και συνελήφθη.

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στην γυναίκα. Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 38χρονος κακοποιός που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε κάθειρξη 24 ετών για ανθρωποκτονία, ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και αντίσταση και είχε εκτίσει πρόσφατα την ποινή του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ