2015-07-09 13:22:23
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΧΑΚΕΤ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ, με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ. Μάλιστα σήμερα στην Ιταλία αναφέρονται κι εκείνοι στο θέμα και τονίζουν πως ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο έχει πρόταση από τον Θρύλο!

Συγκεκριμένα, η "Gazzetta dello Sport" κάνει αναφορά στην πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντάνιελ Χάκετ, τονίζοντας πως ο Θρύλος του δίνει τη δυνατότητα να παίξει σε τοπ επίπεδο.

«Ο πρωταθλητής Ιταλίας είναι κοντά στην ομάδα που έχει κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες και έχει φτάσει σε έναν τελικό, σε διάστημα τεσσάρων ετών. Ο Ντάνιελ Χάκετ δέχτηκε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο (με οψινόν ανανέωσεις ο δεύτερος χρόνος) με 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χάκετ θα έχει συνάντηση με τους New York Knicks αυτές τις μέρες, αλλά ο Ολυμπιακός του δίνει τη δυνατότητα να μείνει στην Ευρώπη και να παίξει σε τοπ επίπεδο. Στον Χάκετ προσφέρεται η... θέση του Σλούκα που πήγε στη Φενέρμπαχτσε και θα είναι μαζί με Σπανούλη, Μάντζαρη, Στρόμερι», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ