2015-07-09 23:48:17
Φωτογραφία για Άρτα: Ζευγάρι διακινητών είχε γεμίσει δυο σπίτια με χασίς
Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν, μεταξύ άλλων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 181,6 γραμμαρίων, 84 σπόροι κάνναβης Παντού έκρυβε ναρκωτικά ένα ζευγάρι Ελλήνων διακινητών, όπως αποδείχθηκε μετά τη σύλληψη του 34χρονου άνδρα στην Άρτα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι τον εντόπισαν ενώ αναζητούσε αγοραστές για δυο σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,74 γραμμαρίων.

Στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με την 20χρονη φίλη του, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν κατά την έρευνα που ακολούθησε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 181,6 γραμμαρίων, 84 σπόροι κάνναβης, ένας τρίφτης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ σε ένα άλλο σπίτι του 34χρονου, κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 8,72 γραμμαρίων. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 Μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα” αλλά και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, είχε στο σπίτι του στην περιοχή Ταξιάρχης των Γρεβενών ένας 34χρονος, όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας. Ακόμη, κατασχέθηκαν εννέα σπόροι κάνναβης, 56 γραμμάρια καπνού αναμεμειγμένου με χασίς και μία... βαλλίστρα, που του στοίχισε και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής στη δίωξη που του άσκησε για κατοχή ναρκωτικών ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ