2015-07-10 01:20:23
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ, ΟΙ... ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΕΣ!
Με πολλές γνώριμες ομάδες κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, με μία από αυτές να έχει ιδιαίτερα... ερυθρόλευκο χαρακτήρα.

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας κληρώθηκε να βρεθεί στο δρόμο του Θρύλου η Αναντόλου Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου και του μέχρι πρότινος σέντερ του Θρύλου, Μπράιαντ Ντάνστον.

Οι Τούρκοι που έχασαν το πρωτάθλημα από την υπερηχητική Καρσίγιακα, του Ντι Τζέι Στρόμπερι, διανύουν περίοδο ανοικοδόμησης.

Η δεύτερη χρονιά χωρίς τίτλο θα φέρει δραστικές αλλαγές στην Εφές, με τον Ντούντα να έχει πάρει ήδη στην Πόλη τους Ντάνστον, Μπράουν και Γκρέιντζερ, ενώ και ο Τζον Ντίμπλερ θα παίζει του χρόνου στην ομάδα του.

Από την άλλη αποχώρησε ο Στεφάν Λάσμε, όπως και ο Ματ Τζάνινγκ, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Στράτος Περπέρογλου με τον Ολυμπιακό να κοιτάει προσεκτικά την περίπτωσή του, όπως πολλές φορ΄ς έχουμε αναφέρει.

Από την άλλη στην Εφές στοχεύουν στην επιστροφή της κορυφής της Τουρκίας αλλά και στην είσοδο τους στο Final 4 του Βερολίνου, για αυτό θέλουν και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο «πέντε», την ώρα που ο Νέναντ Κρστιτς είναι νοκ άουτ δίχως κανείς να ξέρει πότε ακριβώς επιστρέφει.

Τέλος παρέμεινε μέχρι νεοτέρας στην ομάδα ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος πάντως το μυαλό του το εχει στο ΝΒΑ και το πως θα μπορέσει να μετακομίσει προς τα εκεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ