2015-07-11 11:28:16
Φωτογραφία για Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ... ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΕΤΟ!
O Νέτο είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να του μετέφερε την επιθυμία να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έπιασε δουλειά, χτίζει στην Αυστρία τον Ολυμπιακό και θέλει σύντομα να δει στην προετοιμασία μεταγραφικά αποκτήματα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμη τη λίστα, είναι σε επαφή με τον Σίλβα και από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις.

Ο αμυντικός της Ζενίτ είναι ο παίκτης που αρέσει πολύ και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την... υπέρβαση για να ενισχυθούν στα μετόπισθεν! Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την Πορτογαλία, κάνουν λόγο πως ο Σίλβα φέρεται να είχε επαφή με την πλευρά του παίκτη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Ωστόσο, η περίπτωση μόνο δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί, μιας και η Ζενίτ χάνει τον Λόμπαρτς που πάει στη Σάντερλαντ, ενώ και ο Γκαράι ετοιμάζεται για μεταγραφή. Το πρωτάθλημα αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και οι Ρώσοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ψάξουν για νέο στόπερ.

Ο Σίλβα έχει στη λίστα του και άλλες περιπτώσεις, όμως ο Ολυμπιακός θα επιμείνει για τον Λουίς Νέτο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ