2015-07-11 20:10:12
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...
Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού ετοιμάζουν τις επόμενες ημέρες και τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα έμψυχα δυναμικά των τμημάτων υποδομής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να μπορέσουν ξανά οι ερυθρόλευκοι να έχουν επιτυχίες σε όλες τις ηλικίες, όπως την περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό.

Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν... τσεκάρει τους μεταγραφικούς τους στόχους μέσα από την περασμένη χρονιά. Τόσο με τις αμέτρητες δοκιμές που έκαναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη κατά τη διάρκεια της σεζόν στις οποίες συμμετέχουν και παίκτες από τις σχολές ποδοσφαίρου του Θρύλου. Όσο όμως και από τα διάφορα σκάουτινγκ που γίνονται σε όλη τη χώρα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Έτσι στον Θρύλο είναι έτοιμοι για τις απαραίτητες μεταγραφές και την απαραίτητη ενίσχυση των τμημάτων υποδομής, ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Οπότε σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και φυσικά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενταχθούν στην ακαδημία του Θρύλου και θα αγωνίζονται πλέον με τα ερυθρόλευκα, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "gavros.gr".

Από την άλλη αναμένονται εξελίξεις και όσον αφορά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που πάντα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν ικανοποίησαν μέσα στη σεζόν και έτσι δεν θα συνεχίσουν στον Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ