2015-07-11 21:07:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Με αιχμές αποχωρεί από τους ΑΝ.ΕΛ. ο υποψήφιος βουλευτής Γιάγκος Ραυτόπουλος
Την αποχώρησή του από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοινώνει προς τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο με επιστολή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας Γιάγκος Ραυτόπουλος.

Η επιστολή αυτή έρχεται αμέσως μετά την ψήφιση χθες το βράδυ από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. της συμφωνίας και την απόφαση του κ. Ραυτόπουλου να αποχωρήσει, επιρρίπτονας ευθύνες στον κ. Καμμένο για "ψήφιση μνημονίου".

Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Όντας ιδρυτικό μέλος των Αν.Ελ, τέως αναπληρωματικός βουλευτής Αχαϊας, έχοντας κομίσει στη παράταξη συνολικά 3916 ψήφους ανθρώπων που με εμπιστεύονται, σου λέω τα εξής ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΘΑ "ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ".

Στην ομιλία σου ανέφερες επανειλημμένα την συνθηκολόγηση Πάνο, οι Έλληνες δεν συνθηκολογούν...

-Αρνήθηκαν το γη και ύδωρ από τους Πέρσες

-Απέρριψαν την παράδοση άνευ όρων της Βασιλεύουσας

-Αποτόλμησαν την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου και απέδειξάν ανά τους χρόνους πως ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ...


Ανέφερες χαρακτηριστικά την υπόθεση "ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ" Η δική μου ταπεινή συνείδηση μου λέει πως ψηφίζουμε μνημόνιο Πάνο, καταργούμε τους λόγους για τους οποίους γεννηθήκαμε, καταργούμε την Ιδρυτική μας διακήρυξη, καταργούμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους μνημονικούς γενόμενοι μνημονιακότεροι των μνημονικών.

ΟΧΙ (αυθεντικό αυτή τη φορά)".

Να σημειωθεί πως ο κ. Ραυτόπουλος στο τέλος της επιστολής του επιτίθεται φραστικά και στον Αχαιό βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Νίκο Νικολόπουλο.

Κλείνοντας, καλεί "τους υπολοίπους πολιτευτές να λάβουν θέση και να μην σιωπήσουν, προτάσσοντας το προσωπικό από το γενικό συμφέρον τους. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους...

ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ παραμένοντας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Alea jacta est".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ