2015-07-12 11:24:07
Φωτογραφία για Με τρεις κινήσεις «έχουμε» Ρουά Ματ, κύριε Πρωθυπουργέ
Α- Ανακοινώστε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος αρχές του 2016, με ερώτημα π.χ, την αναστολή ή όχι της σχέσης μας με την... Ευρωπαϊκή Ένωση (προβλέπετε από την ΣΕΕ) , ερώτημα, η απάντηση του οποίου θα επηρεαστεί από την ευημερία που εν τω μεταξύ θα έχει εξασφαλίζει η όποια « συμφωνία μας » με την ΕΕ.

Γιατί;

Η Γερμανία όπως είναι πλέον ξεκάθαρο, χρησιμοποιεί την Ελληνική κρίση για να επιβεβαιώσει την ηγεμονία της στην Ευρώπη , έχοντας αντίπαλο δέος την Γαλλική γραμμή.Το οικονομικό σύστημα που ετέθη από την αρχική ένωση άνθρακα και χάλυβα , από την Ε.Ο.Κ και σήμερα από την Ε.Ε, ορίζει το πλαίσιο και τον μηχανισμό που θέλει να προστατέψει.

Για τους λόγους αυτούς είναι απόλυτα εγκλωβισμένη, αφού ένα Crexit θα «χαλούσε τα σχέδιά της αυτά » ενώ ,δύσκολα θα περάσει ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης πάλι για την Ελλάδα , έχοντας μάλιστα « ραγισμένο το γυαλί της Εμπιστοσύνης » στο τραπέζι.


Συνεπώς , η προγραμματισμένη διεξαγωγή δημοψηφίσματος πάλι , πέραν του ότι θα δώσει «αέρα» στην Γαλλία , θα συσπειρώσει το αντίπαλο στρατόπεδο που τίθεται απέναντι στον μηχανισμό λιτότητας που έχει εγκαταστήσει στην Ε.Ε … ορίζοντας ουσιαστικά την αρχή του τέλους του.

Β- Επίσημη καταγγελία του χρέους , με βάσει και την έκθεση του ΔΝΤ ( την οποία οφείλουμε στο ελληνοαμερικανικό λόμπι), την έκθεση της επιτροπής της Βουλής για το δημόσιο χρέος κ.α και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε σε παύση πληρωμών προς τους δανειστές ( μόνο ως προς αυτό ) , ώστε τα συναφή ζητήματα να αποτελέσουν αναγκαστικά αντικείμενο δικαιοδοτικής κρίσης από εθνικά και διεθνή δικαστήρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια διάρκεια πολλών ετών.

Γ- Αιτηθείτε την δημιουργία Ευρωπαϊκού μηχανισμού καταπολέμησης της διαφθοράς και μηχανισμού για την συλλογή των φόρων ( π.χ μια μορφή Ευρωπαϊκής αστυνομικής συνεργασίας ) για τα κράτη μέλη που θα μπουν έχουν μπει ή έχουν εξέλθει πρόσφατα από πρόγραμμα – μνημόνιο.

Με τον τρόπο αυτό μεταφέρεται στην Ε.Ε μεγάλο μέρος της ευθύνης για την εφαρμογή του προγράμματος, ενώ παράλληλα συγκροτείτε ο μηχανισμός εκείνος που θα αντικαταστήσει τις πολιτικές λιτότητας.

Υ.γ . Αντί να αναθεματίζουμε , να αναλύουμε και να φιλοσοφούμε τις δύσκολες αυτές στιγμές , ας κάνουμε και προτάσεις Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ