2015-07-12 19:40:24
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ...
Νέες συζητήσεις που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό θα έχει με τη διοίκηση από τη Δευτέρα και μετά ο ατζέντης του.

Εδώ και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα η πλευρά του αμυντικού των ερυθρόλευκων είναι σε διαρκείς διαβουλεύσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: ο πρώτος είναι πως ο παίκτης έχει μεγάλη ζήτηση σε Πορτογαλία και άλλες χώρες και ο δεύτερος το συμβόλαιό του. Όπως και να έχει πάντως με τα 5 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα οι ερυθρόλευκοι δεν επρόκειτο να πειστούν για να δώσουν τον Νορβηγό διεθνή μπακ.

Μέχρι πριν από αρκετές ημέρες ο Ελαμπντελαουί ήταν πιο κοντά από ποτέ στην παραχώρησή του. Ακόμα βέβαια έχει περισσότερες πιθανότητες να φύγει σε σχέση με τον Αρτούρ Μασουακού.

Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr" ένας νέος κύκλος επαφών με την ίδια ακριβώς ατζέντα (εξάλλου το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο του 2016...), ξεκινά...


Θέμα τους το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες και το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη. Συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συνήθως ο εκπρόσωπος του Ελαμπντελαουί μιλάει με τον Γιάννη Βρέντζο γι' αυτά τα θέματα. Ο ίδιος ο παίκτης με βάση το τι ισχύει μέχρι σήμερα θα είναι κανονικά στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων. Ωστόσο την ίδια στιγμή προκύπτει πως μπορεί κάλλιστα η ερχόμενη εβδομάδα να είναι άκρως καθοριστική. Τόσο που να κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό το εάν θα φύγει ή όχι ο Ελαμπντελαουί. Όσο για τις αξιώσεις του Ολυμπιακού... Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προτιμούν cash, δεν... τρελαίνονται με ανταλλάγματα και ξεκινούν τις κουβέντες από τα 6,5 - 7 εκατ. ευρώ και πάνω...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ