2015-07-13 15:28:31
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ: Το #Greekment «Προκαλεί» το Twitter
Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής των 19 χωρών της ευρωζώνης, το Νο1 hashtag στο twitter στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου ήταν το #ThisIsACoup, το οποίο φέρεται να ξεκίνησε από έναν φυσικό στη Βαρκελώνη που έγραψε "The Eurogroup proposal is a covert coup d'etat against the Greek people. #ThisIsACoup #Grexit".

Ο Paul Krugman συνηγορεί σε αυτή την άποψη. Μάλιστα, σε άρθρο του στους New York Times αναφέρει πως: «Οι απαιτήσεις του Eurogroup είναι μία τρέλα. To hashtag ThisIsACoup είναι ακριβές. Αυτό ξεπερνά τα όρια του αυστηρού και γίνεται καθαρή εκδικητικότητα, ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής κυριαρχίας και με καμία ελπίδα για ανακούφιση».

Σήμερα το #ThisIsACoup έδωσε τη θέση του στο #Greekment. Οι χρήστες στο twitter εμφανίζονται είτε ανακουφισμένοι που ξέφυγε η χώρα από το Grexit, είτε οργισμένοι για τα σκληρά μέτρα που προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο. Οι αντιδράσεις τους είναι ενδεικτικές του τι θα επακολουθήσει στη χώρα τις επόμενες ημέρες.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ