2015-07-13 16:35:20
Φωτογραφία για «ΤΩΡΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Πρόσφατα ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λοράν Νικολέν, είχε τονίσει πως η μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ είχε... κολλήσει λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως είπε τόσο αυτός όσο και ο προπονητής της ομάδας, Ρολάν Κουρμπίς, ο Μουνιέ θα φύγει, με τον Ολυμπιακό να έχει τις ελπίδες του.

«Αυτή τη στιγμή συζητάμε με τον ατζέντη. Έχουμε συμφωνήσει στο μερίδιο. Τώρα, εξαρτάται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως δεν είναι μακριά. Αν θέλει να πάει εκεί και θέλει και η ομάδα, θα πάει», ανέφερε ο πρόεδρος της Μονπελιέ, που συνέχισε.

«Κατά τη γνώμη μου, μπορεί να πουληθεί 2-3 εκατ. ευρώ. Υπάρχει πρώτα ο Ολυμπιακός, η Ρέιντζερς και άλλη μια σκωτσέζικη ομάδα. Δεν με απασχολεί που θα πάει. Φεύγει και με ενοχλεί γιατί είναι καλός παίκτης. Αλλά η Μονπελιέ έχει ανάγκη να πουλήσει και να ενισχυθεί. Σιχαίνομαι το γεγονός να ξεκινώ τη σεζόν με χασούρα 4-5 εκατ. ευρώ».

Από τη μεριά του ο Κουρμπίς ανέφερε. «Ο Μουνιέ δεν θα μείνει. Είναι μια συμφωνία που έχει ο Αντονί με την ομάδα εδώ και καιρό. Τερμάτισε τη σεζόν στην πέμπτη θέση κόντρα στους καλύτερους στράικερ του κόσμου. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρα πολλές προτάσεις. Ο Άγιαξ έχει ενδιαφερθεί λίγο. Ο Μουνιέ είναι καλός, γνωστός, άρα υπήρχαν λίγες πιθανότητες να μείνει μαζί μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ