2015-07-13 22:33:38
Φωτογραφία για Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ... «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ!
Ένας παίκτης του Ολυμπιακού αρέσει ήδη στον Μάρκο Σίλβα και κερδίζει πόντους για να παραμείνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Αυτή θα είναι λογικά η τελευταία ευκαιρία του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο μέσος από το Μάλι όχι μόνο δείχνει μέχρι στιγμής να θέλει πολύ να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά φαίνεται να κερδίζει και τον προπονητή του.

Ουσιαστικά είναι ο μόνος (μαζί με τον Μπουχαλάκη) από τους χαφ που έχει στην διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός που δεν έχει... πειραματιστεί. Και το λέμε αυτό γιατί και ο Τσανδάρης και ο Λάτσι και ο Ζντέλαρ έχουν παίξει σε κάποια διπλά ως μπακ (μιας και δεν έχει άλλους ο Σίλβα).

Ο Γιαταμπαρέ ποτέ. Παίζει μόνιμα ως δεύτερος χαφ λίγα μέτρα μπροστά από τον κόφτη και ουσιαστικά είναι αυτός που ενώνει τις δύο γραμμές. Η παρουσία του μέχρι στιγμής στο Ζέεφελντ δείχνει να τον έχει κερδίσει τον Σίλβα. Και είναι πολύ πιθανό να μείνει στην ομάδα και για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας. Δεν αποκλείεται να μείνει και στο ρόστερ της επόμενης περιόδου Ταυτόχρονα ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει τα δικά του τεστ για τους άλλους παίκτες. Να κρίνει δηλαδή ποιοι θα του είναι χρήσιμοι για την επόμενη σεζόν και ποιοι θα μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και θέση βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ