2015-07-14 12:31:17
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ 

Αρ. Πρωτ. 77 Αθήνα 14/7/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Π.Ο.Ε. ΠΦΥ μας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην 24 ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιουλίου 2015 για να αγωνιστούμε και να αποτρέψουμε την ψήφιση της αντιλαϊκής συμφωνίας που έφερε η κυβέρνηση υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των δανειστών και τις υποδείξεις του μνημονιακού τόξου. Μια συμφωνία που θα οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο, σε ένα νέο μνημόνιο που προβλέπει την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας , περικοπές συντάξεων και μισθών, απολύσεις, μείωση κοινωνικών δαπανών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Η κυβέρνηση αθέτησε την εντολή του ελληνικού λαού, που στο πρόσφατο δημοψήφισμα έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους οικονομικούς εκβιαστές των Βρυξελλών, βροντοφωνάζοντας περήφανα. 


ΟΧΙ στα Μνημόνια 

ΟΧΙ στη Λιτότητα

ΟΧΙ στη Φοροληστεία 

ΟΧΙ στην Απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας

ΟΧΙ στους Εκβιασμούς

ΟΧΙ στην ΕΕ των Εκβιαστών 

Συνάδελφοι, έχουμε καθήκον όλοι μας να αντιδράσουμε τώρα ώστε να αποτρέψουμε τη ψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας , που θα χαλκεύσει την χώρα μετατρέποντάς την σε αποικία των δανειστών . 

Καλούμε όλους τους βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους έναντι στην ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου και να μην ψηφίσουν την συμφωνία.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί την προεκλογική της δέσμευση που ήταν :

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Απεργία και στα συλλαλητήρια στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11:00 πμ ,καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ

Για το ΔΣ της 

Π.Ο.Ε. -ΠΦΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Η ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ