2015-07-15 12:02:29
Φωτογραφία για ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ...
Εκτός από τις μεταγραφές που αναμένονται στον Ολυμπιακό και τους παίκτες που θα έρθουν στο Λιμάνι, όπως είναι φυσικό, θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που... κυκλοφορούν στην πιάτσα των agent, πρώτος από όλους αναμένεται να είναι εκτός πλάνων ο Δημήτρης Κολοβός!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που και πέρσι έπαιζε δανεικός στον Πανιώνιο, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την φιλοτιμία του δεν φαίνεται να καλύπτει τις... απαιτήσεις (και) του Μάρκο Σίλβα. Κάτι βέβαια που θυμίζει το «όχι» που είχε πει και ο Περέιρα στον νεαρό και φιλόδοξο εξτρέμ, ο οποίος πλέον μάλλον θα πρέπει να ατενίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον εκτός Ρέντη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται πως ειδοποιήθηκαν και οι μάνατζερ του Κολοβού και ήδη έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό!

Η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική γιατί ακριβώς δείχνει την πρόθεση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον παίκτη ή έστω να τον δώσει δανεικό εκτός Ελλάδας με οψιόν αγοράς (που θα μπορούσε να τους καλύψει τουλάχιστον 400.000 ευρώ). Μια προοπτική τελείως διαφορετική από το να τον δάνειζαν ξανά εντός της χώρας ώστε να παρακολουθούσαν εκ νέου την εξέλιξή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ