2015-07-15 14:47:45
Φωτογραφία για Απίστευτο: Βουλευτής χάρισε στον Ραχόι βιβλίο του Κέινς ζητώντας κοινωνική δικαιοσύνη για την Ελλάδα
Ενα απροσδόκητο δώρο περίμενε σήμερα τον Μαριάνο Ραχόι κατά την είσοδό του στην ισπανική βουλή. Ο Αλμπέρτο Γκαρθόν θέλησε να του χαρίσει το βιβλίο του οικονομολόγου Τζον Μέινανρτ Κέινς, με τίτλο «Οι οικονομκές συνέπειες της ειρήνης».

Τον διάσημο Βρετανό οικονομολόγο είχε επικαλεστεί πριν μερικές μέρες και ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω του twitter, παρομοιάζοντας τις απόψεις του με τις δικές του πάνω στο θέμα της συμφωνίας με τους εταίρους.

Ο Ραχόι λίγο πριν ξεκινήσει να εξηγεί τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής τόνισε ότι η Ευρώπη έδειξε τη δέσμευσή της να βοηθήσει την Ελλάδα και κατηγόρησε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία αβεβαιότητας , η οποία πλήττει την οικονομία της Ελλάδας.

Ο Αλμπέρτο Γκαρθόν, μέλος του κόμματος της Αριστερής Ένωσης, παρέδωσε στον πρωθυπουργό της χώρας το συγκεκριμένο βιβλίο του Κέινς και λίγο αργότερα δήλωσε ότι ελπίζει το βιβλίο να βοηθήσει τον Ραχόι να καταλάβει την κοινωνική δικαιοσύνη που απαιτείται. Στην ομιλία του μάλιστα, τόνισε ότι οι «Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, δεν επιδιώκουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό αλλά θέλουν να τον τιμωρήσουν επειδή επαναστατεί απέναντι στον έλεγχο των Βρυξελλών». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ