2015-07-15 17:17:39
Φωτογραφία για Παγκόσμια συγκίνηση - Η κίνηση για τους 'Ελληνες αθλητές που σκορπά δάκρυα...
Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Αυτό σκέφτηκαν στην Pledge Sports , μια διαδικτυακή πλατφόρμα που συγκεντρώνει χρήματα για ομάδες ή μεμονωμένα για αθλητές προκειμένου να ενισχύσουν την συμμετοχή τους σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό, λοιπόν, θα κάνει η εταιρεία και για την περίπτωση της Ελλάδας.

Έτσι, η Pledge Sports ξεκίνησε την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε να προετοιμαστούν οι Ελληνες αθλητές που διεκδικούν την πρόκρισή τους στη διοργάνωση, αλλά και για να μπορέσουν να μεταβούν στη Βραζιλία όσοι έχουν προκριθεί.

Ο οργανισμός τονίζει πως στόχος είναι να βοηθήσει στην προετοιμασία και την παρουσία των Ελλήνων στη Βραζιλία και υποστηρίζει ότι όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τον διεθνή διαδικτυακό έρανο θα δοθούν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το κείμενο μέσω του οποίου αναζητούνται χορηγίες για τους Ελληνες αθλητές εκθειάζει τον Ολυμπισμό και την Ελλάδα και τις τελευταίες ώρες διαφημίζεται και στο facebook. Το σύνθημα της προσπάθειας -που θα διαρκέσει 48 ημέρες- είναι "Get Greece to the Olympics"! Τα ποσά της δωρεάς προς την ελληνική ομάδα κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ