2015-07-16 13:06:16
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΒΟΣ : ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Ο Δημήτρης Κολοβός έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Ντούκλα Πράγας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο τόνισε ότι στόχος του είναι φέτος να παραμείνει στους ερυθρόλευκους.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του novasports μετά την ήττα από τους Τσέχους στο πρώτο «τεστ» της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα από αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας, υπήρχε, σίγουρα ήταν το πρώτο μας ματς, βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο, είμαστε ευχαριστημένοι, δε θέλαμε να χάσουμε, αλλά κρατάμε αυτά τα πράγματα που μπορέσαμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας».

Για τον Μάρκο Σίλβα:

«Ναι, θέλει να' χουμε, να' μαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι, θέλει να' χουμε εμείς την μπάλα και να δημιουργούμε εμείς το παιχνίδι από πίσω, βγάλαμε κάποια πράγματα σήμερα, είναι πολύ καλός προπονητής, σίγουρα θα βγάλουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα και πιστεύω ότι θα, στη συνέχεια θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Για τους δικούς του στόχους:

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα. Προσπαθώ, θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα για να μπορέσω να μείνω».

Για το κλίμα στην ομάδα

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, είναι μια οικογένεια ο Ολυμπιακός, το αποδεικνύει συνέχεια, έτσι είναι και τώρα το κλίμα εδώ, είναι πολύ καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ