2015-07-16 22:07:26
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για την Πατρινή δημοσιογράφο Μαρίνα Ριζογιάννη
Ο πατέρας της αγαπητής συναδέλφου και αρχισυντάκτριας της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Μαρίνας Ριζογιάννη, Ανδρέας Ριζογιάννης, ο οποίος ήταν ιερέας και διέμενε και λειτουργούσε στο νομό Αιτωλοακαρνανίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η θλιβερή είδηση προξένησε ιδιαίτερη συγκίνηση στην Πάτρα. Ο εκλιπών ιερέας π. Ανδρέας Ριζογιάννης είχε δημιουργήσει μία πολύτεκνη οικογένεια και υπήρξε ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στο ιερό θυσιαστήριο αλλά και στην πολυμελή οικογένεια του.

Είχαν αποκτήσει με την πρεσβυτέρα σύζυγο του 6 παιδιά ενώ είχαν την χαρά να δουν και 16 εγγόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, συνήλθε εκτάκτως μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Ανδρέα Ριζογιάννη, πατέρα της συναδέλφου Μαρίνας Ριζογιάννη και αποφάσισε ομόφωνα:

-Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» (η Μαρίνα Ριζογιάννη είναι μέλος του συλλόγου).


-Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

-Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων συνήλθε εκτάκτως με το άγγελμα του θανάτου του π. Ανδρέα Ριζογιάννη και αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος.

-Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην «ΦΛΟΓΑ».

-Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

-Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

*Να προσθέσουμε πως θείος της Μαρίνας Ριζογιάννη είναι ο αρχιμανδρίτης και Διδάκτωρ της θεολογίας Κύριλλος Κωστόπουλος.

*Η κηδεία του π. Ανδρέα Ριζογιάννη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2015 στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής Αγρινίου. Στο ναό αυτό ο αγαπητός π. Ανδρέας ιερουργούσε τα τελευταία χρόνια μέχρι και την συνταξιοδότηση του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ