2012-05-06 19:43:16
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα...
Γράφει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Το ΠΑΣΟΚ φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, σε κατάπληξη όλων και δύναται να κερδίσει με 3% έως 7% την Ν.Δ και δύναται να σπάσει το ψυχολογικό όριο του 30% και να κερδίσει «αυτοδυναμία»!

Το 30 % των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι, σύμφωνα με το BBC και όλοι τους είναι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η νίκη Ολάντ επηρεάζει καταλυτικά την νίκη του ΠΑΣΟΚ!

Το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει κατά πολύ, το ψυχολογικό όριο του 30% και δύναται να χτυπήσει και αυτοδυναμία!

Το βαθύ Ανδρεο-πανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσει μετά τις 2.30 μμ και θα δώσει την νίκη στο νέο ΠΑΣΟΚ, που θα ξεπεράσει τ ο ψυχολογικό όριο του 30%! Ίσως να γίνει και η έκπληξη της αυτοδυναμίας!

Ενθαρρυντικά, έως απρόσμενα, τα πρώτα μηνύματα έξω από τα εκλογικά τμήματα!

Ορδές πρασινοφρουρών κατακλύζουν τα εκλογικά τμήματα και δίνουν σαρωτική νίκη στο ΠΑΣΟΚ! Όπου φύγει - φύγει οι δεξιοί και η Χρυσή Αυγή!


ΠΑΣΟΚ: Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Συντροφικότητα, Πατριωτισμός!

Γαλλία: Ο Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να κερδίσει με 54% στις γαλλικές προεδρικές εκλογές! Ο Ολάντ θα θέσει φρένο στον παγγερμανισμό της Ευρώπης από την σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ

Σύντροφοι, αν οι διάδοχοι του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν τόσο ικανοί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψηφίσουμε την δεξιά! Η ψήφος στα μικρά κόμματα και η αποχή, ωφελούν την δεξιά! ΟΧΙ στην δεξιά, στον «λακέ», των αμερικανών της Μέρκελ και του Σαρκοζί!

Υπερδανεισμένε, το σπίτι σου, είναι δικό σου, μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να σου το κατασχέσουν. Υπερχρεωμένε, μόνο το ΠΑΣΟΚ, με την νέα Σεισάχθεια μπορεί να σε σώσει. Σύντροφε, βοήθησε τους ηλικιωμένους της γειτονιά σου να πάνε να ψηφίσουν. Σύντροφε χτύπα το κουδούνι του γείτονα και δώστε τα χέρια τώρα στην κρίσιμη μάχη!

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά! Μερικοί ανόητοι πιστεύουν ότι δεν πειράζει να έχουμε και λίγο την δεξιά για δύο χρόνια και πάλι ΠΑΣΟΚ μετά. Αν η δεξιά κάτσει σήμερα στο σβέρκο του Ελληνικού λαού δεν θα φύγει ποτέ! Αμέσως 250.000 σπίτια θα κατασχεθούν. Θα δεκαπλασιαστούν οι αυτοκτονίες δανειοληπτών. Θα απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι και ανάμεσά τους και εσύ πρώην σύντροφε! Οι δεξιοί θα σε χρησιμοποιήσουν και μετά θα σε πετάξουν!

Αποκαλύπτονται οι αδυναμίες των ψευτοδημοσκόπων σε Ελλάδα και Γαλλία! Το Πασοκ προηγείται 3% της ΝΔ, σύμφωνα με μέτρηση σοβαρών επιστημόνων Το 30% είναι αναποφάσιστοι που θα ψηφίσουν τελευταία στιγμή Πασοκ! Στον "αέρα" και οι δημοσκοπήσεις στην Γαλλία! Δεν θα υπάρχουν exit poll όπως συνήθως γίνεται. Κατάλαβε ο κόσμος την απάτη των ψευτοδημοσκόπων... Δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα. Στις 7 μμ η πρώτη εκτίμηση, στις 8 η δεύτερη εκτίμηση κλπ... Σύντροφοι μην ακούτε τις μπαρούφες μερικών πληρωμένων απατεώνων ψευτοδημοσκόπων, γιατί δεν ακολουθούν επιστημονική μέθοδο, δεν ξέρουν τι λένε!

Ο πρωθυπουργός εν αναμονή κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Σήμερα είναι κρίσιμη ημέρα για τη χώρα, για την πορεία της, τη φυσιογνωμία της, μετά το 1974. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι σήμερα αποφασίζουμε, έχουμε εκλογές σε δύο γύρους: έναν γύρο εκτόνωσης και έναν γύρο απόφασης

Μιλήσαμε στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια, είπαμε όλη την αλήθεια. Οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις προοπτικές. Η ψήφος του λαού προφανώς μάς αφορά και περιμένουμε την κρίση του με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό. Η σημερινή όμως ψήφος, η σημερινή απόφαση του λαού, αφορά τον ίδιο τον πολίτη, την οικογένειά του, τα παιδιά του, το μέλλον του.

Αυτό που θα προκύψει από την κάλπη θα μας προσδιορίσει, θα προσδιορίσει τον τρόπο που θα ζήσουμε. Άρα περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει η χώρα και ελπίζουμε πραγματικά πως ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση, έχοντας υπολογίσει τα πάντα με ψυχραιμία, με κοινή λογική και με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είχε υποχωρήσει εκλογικά, λόγω των διαβρωμένων από την δεξιά πολιτικών του γραφείων, του χρηματισμού τους από την δεξιά και της αλαζονείας των υπουργών του και στελεχών του! Η οικονομική κρίση έδωσε την χαριστική βολή. Τώρα όμως επανακάμπτει!

Χρέος του δημοκράτη πολίτη, όμως, είναι να ψηφίσει τους έντιμους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή 6 Μαΐου κρίνονται όλα: η ζωή, η ασφάλεια, η προοπτική κάθε ελληνικής οικογένειας και της πατρίδας συνολικά.

Σύντροφοι, για τον Ανδρέα Παπανδρέου και μόνο, ψηφίσετε μαζικά ΠΑΣΟΚ!

Η νίκη είναι δική σας!

koutsoukos-anastasios.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ