2015-07-17 13:38:18
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΟ» ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΝΤΟ Η ΜΠΡΑΓΚΑ
Ο Φελίπε Πάρντο, που βρίσκεται... αγκαλιά με τον Ολυμπιακό, αποδεικνύεται μια πολύ επικερδής επένδυση για την Μπράγκα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Οι πορτογαλικές ομάδες ξέρουν καλά να πουλούν με πρώτη διδάξασα την Πόρτο, αλλά και τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ να ακολουθούν κατά πόδας. Φαίνεται, όμως, πως και η Μπράγκα δεν πάει πίσω. Με την επικείμενη πώληση του Φελίπε Πάρντο στον Ολυμπιακό χάνει σίγουρα αγωνιστικά, αλλά οικονομικά βγαίνει κερδισμένη. Και μάλιστα πάρα πολύ Μπορεί να μην καλύφθηκε το απαιτούμενο -βάσει δηλώσεων του προέδρου Αντόνιο Σαλβαδόρ- ποσό των 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο και τα 4,5 εκατ. ευρώ που θα φτάσει το κόστος της μεταγραφής είναι πολύ σημαντικό.

Η Μπράγκα τον είχε αποκτήσει το 2013 έναντι μόλις 600.000 ευρώ από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και θα εισπράξει το 75% από το τελικό ποσό πώλησής του στον Ολυμπιακό. Κι έτσι, λοιπόν, το κέρδος της είναι υπερπενταπλάσιο των χρημάτων που είχε δώσει για να κάνει τον Κολομβιανό άσο δικό της πριν από δύο χρόνια.

Πάντως οι φίλαθλοι δεν ασχολούνται με τα… λογιστικά και ήδη στα social media υπάρχει αρκετή μουρμούρα για τη νέα πώληση της διοίκησης. Η Μπράγκα αυτό το καλοκαίρι έχει παραχωρήσει ήδη τον Έντερ στη Σουόνσι για 4,9 εκατ. ευρώ, τον Ζε Λουίς στη Σπαρτάκ Μόσχας για 4,5 εκατ. ευρώ και τον Ρούμπεν Μίκαελ σε ομάδα της Κίνας για 1,7 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΕ... ΔΡΑΣΗ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΕ... ΔΡΑΣΗ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ