2015-07-17 22:19:35
Φωτογραφία για Ξεχάστε πως κάνατε μπάρμπεκιου μέχρι τώρα
Το ψήσιμο είναι απο τα αγαπημένα σπορ των Ελλήνων. Ευτυχώς μπορεί πλέον κανείς να βρεί την ποικιλία των κορυφαίων εταιριών κατασκευής bbq, όπως Weber και Broil King, εκτός απο τον Καναδά και στην Ελλάδα Τα συστήματά τους είναι τόσο εξελιγμένα που και ο πιο απλός και νέος χρήστης, σε μερικές μόνο εβδομάδες να έχει γίνει ο τέλειος ψήστης! Ανάμεσα στα τόσα μοντέλα βρίσκεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο του. Βρήκαμε πολλά στη μεγάλη έκθεση της GasExpress στη Γλυφάδα και μάθαμε πολύτιμες πληροφορίες. Πλέον δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι να ανάψεις φωτιά, υπάρχουν μηχανισμοί που κάνουν τη ζωή σου εύκολη χωρίς να γεμίζεις κάπνα ή να παίρνουν φωτιά τα ψητά. 

Επιπλέον, για όσους θέλουν το ψητό τους και δυσκολεύονται με τα κάρβουνα, μάθαμε πως εδώ και κάποια χρόνια έχουν γίνει must οι ψησταριές υγραερίου και είναι τόσο εξελιγμένες που δεν ξεχωρίζεις αν η μπριζόλα είναι στα κάρβουνα ή όχι.


Μην αμελούμε μάλιστα και το χαμηλό κόστος για τις φιάλες. Το υγραέριο είναι φθηνό και με μια μπουκάλα μπορείς να ψήσεις πάνω απο 40 φορές. 

Τα σύγχρονα bbq, μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα σκευών για το ψήσιμο του κρέατος και του ψαριού, μέχρι λαχανικών και pizza. Και με τα κατάλληλα εργαλεία ο χειρισμός γίνεται παιχνιδάκι. Διαθέτουν ισοκατανομείς θερμότητας για να μη χρειάζεται να μετακινείς το φαγητό πέρα-δώθε αλλά να ψήνεται όπου το ακουμπήσεις. 

Σε αυτό βοηθάνε και τα θερμόμετρα που οι ενδείξεις τους σε απαλάσσουν απο το να κοιτάς συνέχεια το φαγητό και να αναρωτιέσαι αν πρέπει να το γυρίσεις. Ακόμα διαθέτουν αντικολλητικές σχάρες για να μην κολλάει το φαγητό και δημιουργούνται αναφλέξεις ή “αρπάζει” το ψητό αλλά και για να καθαρίζονται εύκολα. 

Και ας μην ξεχνάμε πως η εμφάνιση παίζει το ρόλο της.

Είναι στυλάτα και ανθεκτικά, έχουν καλύμματα και βάσεις και σε γλιτώνουν απο το άσχημο θέαμα της αυτοσχέδιας κατασκευής και του σκουριασμένου πρώην θερμοσίφωνα Επισκέψου το συντομότερο μια έκθεση και κάνε ένα bbq δώρο στον εαυτό σου!

Happy ψήσινγκ...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ