2015-07-18 01:36:31
Φωτογραφία για ΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!
Mετά τις συνεχόμενες βόμβες που έστειλαν τους οπαδούς του Θρύλου στον έβδομο ουρανό, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι πιο... ήρεμοι πλέον συνεχίζουν!

Το ρόστερ της νέας χρονιάς... κοντεύει να ολοκληρωθεί κι αυτό το λέμε επειδή οι πληροφορίες που φτάνουν στ'αυτιά μας μιλούν για 2 έως τρεις προσθήκες ακόμη συνολικά!

Πέρα από τη γνωστή υπόθεση Περπέρογλου που δε μπορεί να μιλήσει κανείς με σιγουριά αυτή τη στιγμή για το αν θα προχωρήσει ή όχι (το μπαλάκι το κρατούν πρώτα οι Τούρκοι, μετά ο παίκτης και τελευταίος ο Ολυμπιακός), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός την "ψάχνει" για παίκτη που θα προκαλέσει εκ νέου θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας! Περισσότερα δεν έχουν βγει προς τα έξω, αλλά είναι πασιφανές ότι μιλάμε για παίκτη στο "3" ή στο "4".

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι... ανεξάρτητη από αυτή του Περπέρογλου, άρα σε μία τέτοια περίπτωση (εφόσον επιστρέψει ο Στράτος δηλαδή) οι πιθανότητες απόκτησης του παίκτη-έκπληξη να είναι για τη θέση "4" αγγίζουν το... 99%!


Ας μην ξεχνάμε το ταξίδι του κόουτς Σφαιρόπουλου στο Λας Βέγκας, αφού δεν πήγε εκεί μόνο για να... μιλήσει με τον Χάκετ! Θεωρήστε επίσης δεδομένο και κρατήστε ότι ο Ολυμπιακός θ'αποκτήσει παίκτη που θα έχει το τρίποντο για πλάκα Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλες οι πιθανότητες αντικατάστασης του Βασίλη Καββαδά με το όνομα του Δημήτρη Μαυροειδή (2.11 μ.) να παίζει τελευταία στο ρεπορτάζ. Ο πρώην ερυθρόλευκος σέντερ έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και πέρσι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα...

Άρα, συνολικά μιλάμε για μία ή δύο (πιθανότερο) ακόμα εντυπωσιακές κινήσεις και μία... συμπληρωματική (αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι)!

Οτιδήποτε... επιπλέον, θα αφορά το μέλλον της ομάδας, αφού είναι γνωστό ότι έχει ήδη γίνει κρούση και στον Μήτογλου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ