2015-07-18 13:06:20
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στην εφημερίδα “Αγορά” για τη νέα σεζόν και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό του... Σίλβα!

Αναλυτικά είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε τρεις βασικούς στόχους. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα. Και μια λαμπρή πορεία στο Champions League. Λέω συνεχώς και το πιστεύω ότι πέρυσι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ μακριά και να είχαμε κάνει το παραπάνω βήμα, καθώς στον όμιλό μας ήταν οι ομάδες που έφτασαν στους τελικούς των δύο διοργανώσεων, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο. Ομάδες που εμείς νικήσαμε στο γήπεδό μας και αποκλειστήκαμε την τελευταία στιγμή».

Για το στόχο του Σίλβα που θέλει πιο θεαματικό τον Ολυμπιακό: «Και πολύ καλά κάνει και το λέει, συμφωνώ απολύτως μαζί του. Ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό; Όμως, ξέρετε καλά πως εγώ είμαι του αποτελέσματος. Άμα δεν πάρεις το πρωτάθλημα, κανείς δεν θυμάται αν είχες παίξει καλή μπάλα. Όλοι θυμούνται αυτόν που πήρε τον τίτλο, αυτό μένει. Κι εγώ είμαι συλλέκτης τίτλων με τον Ολυμπιακό! Είμαι χαρούμενος που θέλει ο προπονητής να κάνει πιο θεαματικό τον Ολυμπιακό, μακάρι να γίνει αυτό, αλλά το σημαντικότερο είναι να πάρουμε τους τίτλους».


Για τα διαρκείας: «Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τα διαρκείας. Ο κόσμος μας παραμένει διψασμένος για το πρωτάθλημα και για τις διακρίσεις της ομάδας. Η κίνηση στα διαρκείας το αποδεικνύει περίτρανα. Ο κόσμος μας είναι αχόρταγος για τίτλους! Λατρεύει τον Ολυμπιακό. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για το καλό του συλλόγου μας».

Για τις εντυπώσεις του από τον Σίλβα: «Είναι άριστες. Από αυτά που μαθαίνω από την Αυστρία, μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνικό, με πολλή γνώση αλλά και τον τρόπο για να πετύχει. Η συμπεριφορά του προς την ομάδα είναι άψογη, έχω την καλύτερη εικόνα για τον Μάρκο Σίλβα. Και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα δείτε ότι θα γίνει μεγάλη μάχη φέτος για την ενδεκάδα».

Για τον ανταγωνισμό και τις πολιτικές εξελίξεις που μπλόκαραν τις μεταγραφές: «Ναι, ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτά τα θέματα που είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Πρέπει να δούμε την Ελλάδα. Να φτιάξει η κατάσταση. Πιστεύω ότι μετά τις τελευταίες κινήσεις και τη συμπαράσταση όλων των πολιτικών δυνάμεων στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, να μην τους φοβάστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ