2015-07-18 15:17:46
Φωτογραφία για Ρόδος: Θλίψη για το θάνατο 32χρονης μητέρας 3 παιδιών - Έρευνα για τα αίτια
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα αστυνομικών Aρχών της Ρόδου, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, από τη χρήση ναρκωτικών μιας 31χρονης μητέρας τριών παιδιών, δύο αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέκτησε με τον 32χρονο σύντροφο της.

Η 31χρονη, που είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών, κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου και, λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η νεαρή γυναίκα «έφυγε» την ημέρα των γενεθλίων της.

Οικεία της πρόσωπα, μετά τον θάνατό της, βρήκαν ναρκωτικά χάπια τα οποία έκρυβε σε συρτάρι με ρούχα του παιδιού, αλλά και ένα μικρό βαζάκι το οποίο περιείχε συνθετική ναρκωτική ουσία γνωστή και ως «κοκαΐνη των φτωχών» ή «σίσα». Πρόκειται για μεθαμφεταμίνη, η προέλευση της οποίας ερευνάται από τους αστυνομικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα ζητήσουν αρμοδίως την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποια άτομα είχε επικοινωνία πριν από τον θάνατό της.


Πιθανολογείται ότι με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθεί ποιος ήταν εκείνος που την προμήθευσε με την μεθαμφεταμίνη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή η «κοκαΐνη των φτωχών» αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τους εξαρτημένους ανθρώπους. Μέχρι το 2008, η συγκεκριμένη ουσία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα. Μια ουσία που κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθώς νοθεύεται με διάφορα υλικά, όπως υγρά μπαταρίας.

Ο σύντροφος της 31χρονης είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε ένας τέταρτος συγκατηγορούμενός τους, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 35χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Πηγή: dimokratiki
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ