2015-07-18 16:36:05
Φωτογραφία για Η Volvo απέκτησε την τεχνογνωσία της Polestar
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναζητούν τις καλύτερες λύσεις, για να βελτιώσουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά των μοντέλων τους και να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Στόχος τους είναι η ικανοποίηση του οδηγού, που θέλει να δαμάσει τη μεταλλική μάζα και να βρει τα όρια της κατασκευής. Οι οίκοι βελτιώσεων, παρά την οικονομική κρίση, εξακολουθούν να αναπτύσσουν προγράμματα αναβάθμισης των βασικών μοντέλων και να προσφέρουν απλόχερα την χαρά της οδήγησης. Η τελευταία είδηση από τον χώρο των ειδικών μετατροπών είναι η απόκτηση της Polestar από την Volvo.

Η σουηδική μάρκα αγόρασε του 100% των μετοχών της Polestar, Η επίσης σουηδική εταιρεία αναβάθμισης των αυτοκινήτων πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά στη μοναδική σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Volvo να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ονομασία Polestar για όλα τα μοντέλα της υψηλών επιδόσεων.

Η εξαγορά θα επιτρέψει στη Polestar να χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον την υβριδική τεχνολογία (Twin Engine), που έχει αναπτύξει η μάρκα, για τη δημιουργία αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων
. Η σουηδική μάρκα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής plug-in υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και πρωτοπόρος στην προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης αυτοκινήτων. Η μάρκα, εξελίσσει και κατασκευάζει μερικά από τα πιο ισχυρά και φιλικά στο περιβάλλον υβριδικά συστήματα.

Η Volvo και η Polestar έχουν μία μεγάλη κοινή πορεία. Συνεργάζονται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1996 και παρουσίασαν πρόσφατα εκδόσεις Polestar μοντέλων της μάρκας, που συνδυάζουν την άνεση με την υψηλή ισχύ και την οδηγική εμπειρία.

Η Volvo υπολογίζει σε πώληση 750 περίπου S60 Polestar και V60 Polestar για το 2015, σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνολικά, οι πωλήσεις υψηλών επιδόσεων μοντέλων Polestar το 2015 αναμένονται να ξεπεράσουν τις 1.500. Σε αυτά τα νούμερα δεν περιλαμβάνονται οι πωλήσεις των βελτιωτικών πακέτων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ