2015-07-18 19:36:07
Φωτογραφία για Kοράκι κάθεται πάνω σε αετό και βολτάρουν μαζί [photos]
Πριν λίγο καιρό, ιδιαίτερη αίσθηση είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες που απεικόνιζαν έναν τρυποκάρυδο να κουβαλά επάνω του μία νυφίτσα. Οι χρήστες του Internet αφορμώμενοι από αυτήν τη φωτογραφία, ξεκίνησαν με τις δυνάμεις του photoshop να δημιουργούν αστείες εικόνες, με τον κουβαλητή τρυποκάρυδο πρωταγωνιστή. Τώρα, βλέπουμε νέες φωτογραφίες να απεικονίζουν έναν αετό να κουβαλά ένα κοράκι.

Ο ταλαντούχος φωτογράφος πτηνών, Phoo Chan, του οποίου φωτογραφίες προβλήθηκαν στο National Geographic, κατάφερε να αποθανατίσει μία σειρά από καρέ στα οποία απεικονίζεται ένα μαύρο κοράκι να προσπαθεί και τελικά να καταφέρνει να προσγειωθεί στην πλάτη ενός αετού και μετά, να απολαμβάνει το ανέμελο ταξίδι του σε πλάτες άλλων.

Σύμφωνα με τον Chan, "τα κοράκια είναι γνωστό πως παρενοχλούν επιθετικά τα άλλα αρπακτικά που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος όταν τα βρουν στο έδαφός τους. Συνήθως οι 'εισβολείς' απομακρύνονται χωρίς φασαρία. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, το κοράκι δεν ενοχλεί τον αετό. Μάλιστα, όταν ανεβαίνει στη ράχη του, ο αετός είναι σαν να νιώθει υποχρεωμένος να του προσφέρει μια βόλτα".

Τα φοβερά καρέ:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ