2015-07-18 20:08:22
Φωτογραφία για Πάτρα : Πόσο θα κοστίζει απόψε το μπουκάλι στην Πάολα
Έχει συνεργαστεί με Παντελή Παντελίδη και Γιώργο Μαζωνάκη και τον τελευταίο καιρό με τους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή.

Θεωρείται το απόλυτο λαικό είδωλο της πίστας τα τελευταία χρόνια με απίστευτο σουξέ και ταυτόχρονα μία πολύ σέξι παρουσία. Ο λόγος για την λαική τραγουδίστρια Πάολα Φωκά η οποία όπως είδαμε σε αφίσες που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας καταφθάνει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης λίγο έξω από την Πάτρα, απόψε, Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση πλαισιωμένη από τους μουσικούς της.

Η Πάολα έχει καταφέρει να πιάσει τον παλμό της νεολαίας και όχι μόνο. Οι μουσικές της επιτυχίες με πιο τελευταία σουξέ το «Αυτά μου είπε ο Θεός» και «Έχω μία ζωή» πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη. Στην Πάτρα αναμένεται να ερμηνεύσει όλα τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό όπως τα «Φταις», «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω», «Είσαι τρελός», «Τι σε πιάνει», «Κράτα με», κ.α. Να θυμίσουμε πως η Πάολα έχει συνεργαστεί και με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento στο κομμάτι «Πηδάω τα κύματα» που παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά στην απονομή των Mad Video Music Awards το 2012.

Σύμφωνα με την αφίσα, τα δύο ποτά στο μπαρ θα κοστίζουν 15 ευρώ ενώ η τιμή της φιάλης ουίσκι θα ξεκινά στα 140 ευρώ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ