2015-07-18 20:58:09
Φωτογραφία για Εύα Τσάχρα: «Από επιλογή δεν έχω εκφράσει δημοσίως τις πολιτικές μου απόψεις»
Νέα, όμορφη και ταλαντούχα. Η Εύα Τσάχρα, μπορεί να μην έφτασε στον τελικό του The Voice, συνεχίζει όμως ακάθεκτη στο χώρο της μουσικής, με το νέο της τραγούδι να κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες από τη MINOS EMI. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στο aixmi.gr για την εμπερία της στο talent show, τις συνεργασίες που ξεχωρίζει αλλά και την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Το The Voice τι γεύση σου άφησε; Αν γυρνούσες πίσω τον χρόνο θα έπαιρνες μέρος ξανά;

Η συμμετοχή μου στο The Voice με γέμισε εμπειρίες και φιλίες. Το μόνο που θυμάμαι είναι μουσική,καλά και τίμια παιδιά,στιγμές άγχους που κρατούσαν ελάχιστα γιατί τα γέλια έπαιρναν γρήγορα τη θέση τους,τρέξιμο, καλές φωνές μα πάνω απ’όλα πολύ τραγούδι! Μπορεί να ακούγονται όλα αυτά πολυ κλισέ αλλα είναι αλήθεια! Και εννοείται πως αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ξαναπήγαινα!

Κρατάς επαφές με ανθρώπους από το show;


Φέτος το Voice ήταν κάτι σαν ένα πάρτι! Όλοι κάναμε παρέα με όλους και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Τουλάχιστον εγώ έλαβα πολλή αγάπη και στήριξη απο όλα τα παιδιά και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό! Συνεχίζω να κρατάω επαφές αλλά και να συνεργάζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο με αρκετά παιδιά όπως είναι ο Άκης Παναγιωτίδης,η Κατερίνα Καμπανέλλη,η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου,ο Γιώργος Δημητρόπουλος, η Ηλέκτρα Μπαράκος! Εξαιρετικές φωνές όλοι!

H καριέρα σου όμως στο τραγούδι δεν ξεκίνησε από εκεί. Έχεις ένα γεμάτο θα λέγαμε βιογραφικό, με πολλές και αξιόλογες συνεργασίες. Ποιες ξεχωρίζεις;

Σίγουρα απο κάθε μια συνεργασία παίρνεις και κάτι ξεχωριστό. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω καμμία γιατί όλες συνέβαλαν στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου και στην εξέλιξη της καλλιτεχνικής μου υπόστασης! Εαν πρεπει να νιώσω για κάποια απ’αυτές λίγο πιο υπερήφανη ,αυτή είναι η συνεργασία μου με την Εθνική Λυρική Σκηνή ως έκτακτο μέλος της χορωδίας στην παράσταση της Carmen που θα ανέβει τέλη Ιουλίου στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Κρυφτό με τη σκιά μου» από τη MINOS EMI. Να περιμένουμε και κάτι άλλο μέσα στους επόμενους μήνες;

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι διασκευή του πορτογαλικού τραγουδιού A Maquina των Amor Electro. Είχε ετοιμαστεί ήδη εδώ και ένα χρόνο απλώς περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να το μοιραστώ με τον κόσμο! Όσον αφορά το πόσο σύντομα θα ξανακυκλοφορήσει κάτι δικό μου… δεν μπορώ να το γνωρίζω με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας! Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνουμε στο ίδιο στυλ!

Λόγω ηλικίας δεν έχεις ζήσει σε εποχές «παχιών αγελάδων». Ως νέα κοπέλα αλλά και τραγουδίστρια, νιώθεις ότι η γενιά σου είναι αδικηνένη;

Στο οικονομικό πεδίο αλλα κυρίως στο πεδίο της διαβίωσης σίγουρα η γενιά μου μπορεί να θεωρηθεί αδικημένη,όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτη η κατάσταση είναι η χείριστη. Τα χειρότερα σίγουρα τα πέρασαν οι γενιές που έχαναν τα παιδιά τους στους πολέμους και που πέθαιναν στην κυριολεξία απο την πείνα.

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί καλλιτέχνες παίρνουν «θέση» για τις πολιτικές εξελίξεις. Εσύ η ίδια τι βλέπεις; Πιστεύεις σε ένα καλύτερο ή πιο αβέβαιο αύριο;

Από επιλογή δεν έχω εκφράσει δημοσίως τις πολιτικές μου απόψεις. Έχω κριθεί αρνητικά γι αυτό γιατί λένε πως πρέπει και οι καλλιτέχνες να παίρνουν ανοιχτά θέση για την πολιτική ζωή της χώρας. Κι εγώ απαντώ οτι παρ’όλο που δεν μιλώ δημόσια δεν σημαίνει οτι δεν έχω άποψη. Απλώς έχω ως προτεραιότητά μου την έκθεση και την έκφραση της μουσικής διότι είναι ο πιο αγνός ,δυνατός και άμεσος αγωγός κοινωνικοπολιτικοπολιτισμικών γνώμεων! Παρ’όλ’αυτά είμαι αισιόδοξη για το μέλλον και χαρηκα ιδιαίτερα που οι Έλληνες ,μέσω του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος,μπόρεσε και δικαιολόγησε (λογω βαρέως παρελθόντος) τη λέξη «Έλλην».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ