2015-07-19 01:50:05
Φωτογραφία για Πόλο: Μεγάλες νίκες για τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών
Μια νίκη, που έστω και αν σημειώθηκε στο πλαίσιο ενός τουρνουά δεν παύει να δίνει δόξα σε οποιαδήποτε ομάδα την πετύχει, σημείωσε η Εθνική Ανδρών, που επιβλήθηκε της παγκόσμιας υπερδύναμης Σερβίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε των ''πλάβι'' στον ημιτελικό του οκταεθνούς τουρνουά που φιλοξενείται στο Νις με 12-9 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 8-8, πέναλτι 4-1) και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου το Μαυροβούνιο.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Φλέγκας απέκρουσε δύο χτυπήματα, ενώ οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε όλα, σε ένα παιχνίδι που ο Γούνας έπαιξε με ράμματα, ενώ ο Ποντικέας έμεινε εκτός, επειδή είχε πυρετό.

Νικηφόρα ξεκίνησε η Εθνική Γυναικών στο τουρνουά «Θέτις Καπ», στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, συντρίβοντας με 22-9 την Ιταλία.

Οι ομάδες ολοκλήρωσαν ισόπαλες (4-4) το πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη δεύτερη περίοδο οι Ελληνίδες επέβαλαν την κυριαρχία τους, βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και προσπέρασαν στο ημίχρονο με 10-5.

Η καλή άμυνα συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο της συνάντησης και σε συνδυασμό με την επιθετική πολυφωνία έφτασε τη διαφορά ακόμη και στα 14 γκολ (22-8), λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ