2015-07-19 03:22:08
Φωτογραφία για Το τέρας του Λοχ Νες είναι πιθανότατα ένα τεράστιο ψάρι
Η Νέσι, το τέρας του Λοχ Νες έχει δημιουργήσει ένα μύθο γύρο από το όνομά του, αλλά δεν αποκλείεται να πρόκειται απλά για ένα μεγάλο... ψάρι!

Αυτό υποστηρίζει άνδρας ο οποίος πέρασε 24 χρόνια της ζωής του παρακολουθώντας το Λοχ Νες στη Σκωτία με σκοπό να λύσει ένα μυστήριο αιώνων.

«Η υπόθεση που κάνουμε είναι ότι πρόκειται για έναν μεγάλο γουλιανό. Αυτή είναι η πιθανότερη εξήγηση», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Στιβ Φέλτχαμ, 52 ετών, ο οποίος κατέχει και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια παρατηρώντας τη λίμνη για να εντοπίσει το τέρας.

«Δεν υποστηρίζω ότι αυτή είναι η οριστική εξήγηση. Ταιριάζει με τις περισσότερες από τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει, όχι όμως με όλες», πρόσθεσε.

Οι γουλιανοί είναι ψάρια του γλυκού νερού που ζουν τουλάχιστον 30 χρόνια. Αν και σπανίως ξεπερνούν τα δυο μέτρα, είναι δυνατόν να φτάσουν ακόμη και τα τέσσερα και το βάρος τους να ξεπεράσει τα 400 κιλά. Τα ψάρια προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη, όμως επεκτάθηκαν σε όλη την ήπειρο μέσω των ποταμών. Σύμφωνα με τη θεωρία του κ. Φέλτχαμ, μπορεί να τα εισήγαγαν στη Σκωτία κάτοικοι της περιοχής για να τα ψαρεύουν, αν και δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να επιβεβαιώνει αυτήν την υπόθεση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ