2015-07-19 09:02:05
Φωτογραφία για Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού ενημερώνει και προειδοποιεί για κίνδυνο πυρκαγιάς
Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού ενημερώνει και προειδοποιεί ότι, λόγω των αυξημένων ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή μας, οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Ο Δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή  και σε άμεση επικοινωνία με την πυροσβεστική, την οποία και επισκέφθηκε το πρωί η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου με σκοπό να ενημερωθεί  για την ετοιμότητα του σώματος.

Παρακαλείσθε τέλος να ειδοποιήσετε αμέσως την πυροσβεστική για την παραμικρή υποψία πυρκαγιάς που ενδεχομένως πέσει στην αντίληψη σας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΑΝΚΑΡΕ ΓΙΑ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΑΝΚΑΡΕ ΓΙΑ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ